chris evans'ın yanlışlıkla ayıplı fotosunu paylaşması

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
melo sayesinde kimse birşey de kaçırmıyor yani :D

ben ilk yazdığımda 150 takipçisi vardı... 165 olmuş... if.com affetmez shshsjs.
kimler takip ettiyse....

Melooooo :((

sanki bi yamukluk var gibi estetik olarak hoş değil sjsjs kaldırsınlar

melodan takibe takip hizmetli yeni bir oluşum bekliyorum

BASIN AÇIKLAMASI
dostlarım ben sadece chris beyin linkine yönlendirmiştim ama bazı hataya meyilli canlar sayfaya odaklanmış...
chris'e bakıp geçin kardeşim siz niye sayfaya odaklandınız, kusura bakmayın. sayfaya bakın. ay pardon.
iç oğlanı arkadaşımızı mutlu ettiysek ama ne mutlu bizlere..
teşekkürler

BASIN AÇIKLAMASI
dostlarım ben sadece chris beyin linkine yönlendirmiştim ama bazı hataya meyilli canlar sayfaya odaklanmış...
chris'e bakıp geçin kardeşim siz niye sayfaya odaklandınız, kusura bakmayın. sayfaya bakın. ay pardon.
iç oğlanı arkadaşımızı mutlu ettiysek ama ne mutlu bizlere..
teşekkürler
Skzkzkkzkz

22CD30C0-48EC-4FFF-AB61-CF41DEDC9B86.jpeg

melodan güzel amme hizmeti gelmiş, oggy fanta şişesi diye uludağ gazoz içiyorsun da bizi mi fiştekliyorsun anlamadım.. abla koleksiyoncuymuş. asklmgh

ben daha helal hesaplardan görmüştüm...... o nasıl hesaptı öyle........ kara kara hepsi....... :emoji_persevere: daha henry cavill yanlışlıkla ayıplı fotosunu paylaşsa dönüp bakmam.......

Melo o sayfa ne öyle ya nasıl çıktığımı bilemedim. İnsan bir uyarır... Ya kalabalıkta baksaydım. .dddd

peki linki atan benim ama benim sayfaya bakmamış olmam ve hepinizin bakmış olması... shsgsj.
ekşisözlük bana bir komplo kurmuş resmen...
fazla merak başa bela diye boşa dememişler arkadaşlar... sabit tivitten sonrası benim sorumluluğumda değil...:(

Ünlülerin şeyi ne kadar merak uyandırıyor insanda

Tövbe bismillah o neydi gız! nacak sapı gibi :)

@Melodram ay tövbe est. Kutu kola gibi. Ne biçim. Neyse devamına inme cesareti bulamadım....

ı ıh beklentileri karşılamadı.
bidahakine artık : dd

Homonun patlıcanının propagandasını yapan heriflerin olduğu memlekette, Haftanın konusu olarak Türk aile yapısını tartışıyoruz.

@Prodesmotes bu oginin yaptığı hangi yapıya girer

Ünlü olunca şeyin bile konuşuluyor.

Geri