CHP'lilerin Erdoğan'a çirkin hakaretleri sonrası Meclis'te büyük kavga

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
İkili tartışmalara girmeyelim arkadaşlar .
Düşüncelerinizi paylaşın birbirinize karışmayın yahu.

• Beğen
Tepkiler: Min
Benim anlamadığım adam isim vermeden konuşmuş üzerine alınanlar olmuş. Ayrıca bu adam AKP genel başkanı mı? Yoksa Cumhurbaşkanı mı? Neye göre işlem yapılıyor, partili Cumhurbaşkanı mı olur. Bir yol tutturmuş gidiyorlar, hep diyorum bu millete az bile.

Dostlar isrediginizi savunun hatta caninizi dahi verin bu sizin sahsi kararinizdir Ama kufur etmeyelim LUTFEN rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Min
Run adam isim vermeden konuşmuş diyorsun da ya söylenenden haberin yok ya kör taklidi yapiyorsun

adam cümlenin sonunda böyle biri cumhurbaşkanı olamaz demiş daha nasıl isim verecek xd

Delikanlı olun kardeşim.
O kelle kelimesi Pkklı itlere söylenmiştir. Erdoğanın dili sürçmüştür konuşma esnasında.
Allah için yada inanmayanlar en sevdikleri üçin söylesin.
Erdoğan şehitlerimizi kelle olarak görecek adam mı? Evet diyen benle muhatab olmasın. Herkes biliyor ki bu bir dil sürçmesidir.
Bak bu videoya. Konuşmalar sırasında bazen saçmalamalar olur, daha bunun gibi neler var.

Bak Senin Daha İyi Anlaman İçin Sadece Bugunluk Eski Yazı Tipime Ve Alintıyı Asağıya Aldım Umarım Yazdıklarımı Daha Net Ve Açık Anlarsın.

Yazdıklarını Madde Madde Acıklayacağim.

Delikanlı Olun Demişsin : Kimse Burada Benim Delikanlılığımı Sorgulayamaz Ben Dün Küfür Ettiklerime Bugun Kardeşim Demem Ayrıca Dün Canım Dediklerimede Bugun Canın Çıksın Demem. Kimse Benim Kadar Açık Sözlü Olamaz. Bu Hangi Konuda Olursa Olsun. Rahat Ol Beni Oradan Vuramazsın .)

O Kelle Kelimesi Pkk`lılar için Söylenmedi Bunu Sende Gayet İyi Biliyorsun Ama Nedense Kafanı O Dağitilan Mercimekl Ve Nohutdan Soğutla. Bununla Beraber Senin Neden Kılıcdaroğlu nun Videosunu Bana Alintı Yaptiğinı Hala Anlamadım. Bak Yine Söylüyorum Ben Ne CHP Ne de HDP liyim. Hep Söyledim Yine Söylüyorum Kim Bu Ülkenin Ekmeğini Yer Kim Bu Ülkeye İhanet Eder ERMENİ TOHUMUDUR Bunun A Yada B Partisi İle Alakası Yokdur.

Bu Videoyu Dinlemenı İstiyorum Daha İyi Açıklar.

Bir Kaç Tane Şehidimiz Var Ne Demek Sence Doğru mu

Askerlik Yan Gelip yatma Yeri Değil Buyur

Bak Buraya Bak Daha Düne Kadar Şehitlere Demediğini Bırakmayan ERDOĞAN Bugun Şehitlere Aklı Sıra Sahip Çıkıyor

Bununla Beraber Şehit Ailelerine Karektersiz Diyor Dinlemenı İstıyorum..

https://www.youtube.com/watch?v=Chvj2L4xKes

Ayrıca 33 Şehidimizin Olduğu Gün ERDOĞAN Yas Tutacağina Gitmiş Trump İle Petrol Pazarliği Yapiyor. Üstelik Orada Gülüyor.

Bu Ülkede Arabitan Kralı İçin Yas Tutulurken Kendi Ülkemizde Ve Kendi Şehitlerimiz İçin Ulusal Yas İlan Edilmedi Bununla Beraber Ülkeyi Yöneten ERDOĞAN 33 Şehit İçin Gülüyor..

Bununla Beraber Şehitlere O Kadar Sahip Çıkıyorkı ERDOĞAN Şehit Ailelerinin Evine Haciz Yada İcra Gidiyor. Şu Lafa Bakın Sayın

Jesse James Farzedinkı Oğlunuz Trafık Kazasında Öldü. Yahu Farzedelim ki Bilal Asker Kacaği.

Cumhuriyet savcıları, Erdoğan'ı koruduğu kadar ülkesini, cumhuriyeti ve cumhuriyetin kurucusunu korumuyor.
Ülkedeki birçok yurttaş gibi Erdoğan'a güvenmiyorlar. Kısa bir süre önce birkaç şehit diye geçiştiren, iki gün önce espriler yapıp gülücükler saçan birinin "cumhur"la bağlarını kopardığı açıkça ortada. Partisini temsil ediyor sadece.

Bu ülkenin Cumhurbaşkanı 'na herkes saygı duymak zorunda!
Bu kadar basit fazla da zırvalamaya gerek yok!

O Konuda Seninle Hemfikirim Sevmeyebilirsiniz. Şahsen Bende Sevmıyorum ç Teröriste Kefil Olan Bir Cumhurbaskanını Sevemem Terörist i Savunan Bir Cumhurbaskanını Sevemem Ama TÜRKİYE CUMHURİYETİ Cumhurbaskanı Olduğu Sürece Saygı Duyarım..
Bu ülkenin Cumhurbaşkanı 'na herkes saygı duymak zorunda!
Bu kadar basit fazla da zırvalamaya gerek yok!

''Arsız, ağzı bozuk, terbiyesizler'' diyen kişiler nedense Erdoğan'ın muhalefeti hedef alan açıklamalarını görmüyor.
Hasan Şaş'ın auvvv tepkisini bırakıyorum buraya.

Killa Hakan'ın da dediği gibi: saygıya saygı verirseniz saygı olur.
Saygıdan bahsetmeden önce kendinize bi bakın.

Bence kimse kimsenin kalbini kırmamalı veya hakaret variz cümleler kurmaktan kaçınmalıdır.
Her fikir değerlidir ve fikirler paylaşıldıkça toplumda gelişir kanatindeyim.
Konu hakkında ki fikirme gelecek olursak ne bizi yönetenler muhalefettekilere karşı kötü söz kullansın,
nede muhalefette olanlar hakaret etsin.
Çünkü bu Ülkede %51 Akp Mhp yönünde oy kullanırken diğer yüzde 49 veya 50 de Chp İyi Parti yönünde oy kullanmıştır.
Yani özetle sokakta her iki kişiden biri iktidarı diğeri ise muhalefeti desteklemektedir.
Sonuç itibari ile hepimiz sağ yada sol fark etmez bu Ülkenin iyiliğini istiyoruz, sadece yöntemler konusunda farklı fikirere sahibiz.
Şu günlerde Hepimizin birlik ve beraberlik içinde kenetlenmesi kutuplaşmaması çok önem arz etmektedir diye düşünüyorum.
Herkese keyifli forumlar dilerim...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: X
Geri