CHP'lilerin Erdoğan'a çirkin hakaretleri sonrası Meclis'te büyük kavga

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
CHP'li Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içerikli sözleri nedeniyle TBMM Genel Kurulunda kavga çıktı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan resen soruşturma başlattı

Haber7

Suriye'de YPG ve Esad'a karşı , Meclis'te CHP ve HDP ye karşı savaşıyoruz. Arsız ağzı bozuk terbiyesizler

CHP'li Özkoç: Şehitlerimize 'kelle' diyen kişi haysiyetsizdir, şerefsizdir, onursuzdur, vatan hainidir.

Erdoğan'ın avukatından "Şehitlerimize 'kelle' diyen kişi şerefsizdir" diyen CHP'li Özkoç'a: Bu hadsiz açıklamaların hesabını yargı önünde vereceksiniz.

Sen niye gidip savaşmıyorsun Almancı senin desteklediğin hükümet Irak’tan sonra Libya’yı Suriye’yide karıştırdı sen git önce ölen o askerlerin hesabını sor

Alla alla. Niye böyle konuşmuş acaba. Öncesinde ne oldu onu da yazsana

Bu ne

Benim vatan sevgimi hiçbir it sorgulayamaz. Ben vatan borcumu Hakkari yüksekovada şerefimle ödedim. Forumsaldakiler foruma koyduğum fotoğraflarfan bilir.
İhtiyaç halinde yine öderim. Sefer görev emir listesinde adım vardır. Vatanını satıp Avrupaya kaçan, yada üniversite bahanesiyle ,yada hile ile çürük raporu alan askerlikten kaçan itler var ya. İşte onlarla da az kafa kafaya gelmedik Türkiyede ve avrupada.
Herkes haddini bilsin !
Şaka yapılacak yer var yapılmayacak yer var. Her konuda gevşeklik yapmayın. Ciddi olun biraz.

Komikmiş, bugünde güldürdü sağolsun :D

"Kötü söz sahibinindir" dedikleri böyle bir şey sanırım.

Adam çürük dedi, adam bedelli dedi ahaaha. Ben Kırşehir'de yazıcı olarak yaptım askerlik :)

@Jesse James uslubunu duzelt. Senin elestirdigin adamlardan ne farkin kaldi?

Biraz saygili olun arkadaslar, twitter degil burasi.

• Beğen
Tepkiler: Min
Hakikaten normal değil bu. Vatan borcu askerlikle biter mi la.. ne kadar vergi veriyon deliganli?

@Jesse James senin vatanseverliğini kimse sorgulamıyor o hak kimsede yok. her türk vatandaşı hepimizin görevidir askerlik görevi sende o görevi yapmişssin.

sana soruyoruım şehide kelle diye hitap eden kişinin 3/5 mehmetçik öldü meclisi toplamayanlar. pkk lılar onlar benım evladım dıyenler ıkı oğlundan birine bedellı diğerıne curuk yapan kişilerin vatan sevgisinden ne kadar doğrudur. Bu kişi kendi evladından, kendi çocuklarına bütün fonları oluşturup onların zenginleşmesine ve telefonlarda paraları sıfırlattığı çocuklarına bir tanesine bedelli, diğerine çürük raporu aldırıp milletin çocukları askere gidip şehit düşüp anaların bağrı yanarken konuşan o şehide ‘kelle’ diyen . sence vatansever mi

Lan burada konu benmiyim ! Konuyla alakalı tek post benimki.
Diğerlerinin karın ağrısı sadece ben.

@x sende hep benim uslubu sorgulayıp duruyorsun. Banlayın birader uslubum bozuksa? Ne başlık altunda etiketliyorsun ki.
Geçen Eksen "Domuz" bilemne birsürü saydırdı onu niye etiketlemedin?
Erdoğana olan muhaletinizi bize aksettiriyorsunuz. Muhalefete ettiğimiz Her kelime size dokunuyor
Alper geçen ismaile ve İktidar yanlılarına neler dedi uyarıyı bırak mesajı bile hala orada duruyor.
sizin istediğinizi ben anladım.
Hep sözcü ve cumhuriyetten haber sunulsun. İktidar hiç savunulmasın.
Alın o zaman buyrun Forum sizin
Kendiniz çalın kendiniz oynayın.

@Jesse James elestirdigin uslubun daha kotusunu sen burda kullaniyorsun dostum. Surekli bir sekilde yapiyorsun bunu

Hakaret etmedende savunabilirsin, en azindan denemelisin.

@Jesse James senin vatanseverliğini kimse sorgulamıyor o hak kimsede yok. her türk vatandaşı hepimizin görevidir askerlik görevi sende o görevi yapmişssin.

sana soruyoruım şehide kelle diye hitap eden kişinin 3/5 mehmetçik öldü meclisi toplamayanlar. pkk lılar onlar benım evladım dıyenler ıkı oğlundan birine bedellı diğerıne curuk yapan kişilerin vatan sevgisinden ne kadar doğrudur. Bu kişi kendi evladından, kendi çocuklarına bütün fonları oluşturup onların zenginleşmesine ve telefonlarda paraları sıfırlattığı çocuklarına bir tanesine bedelli, diğerine çürük raporu aldırıp milletin çocukları askere gidip şehit düşüp anaların bağrı yanarken konuşan o şehide ‘kelle’ diyen . sence vatansever mi
Delikanlı olun kardeşim.
O kelle kelimesi Pkklı itlere söylenmiştir. Erdoğanın dili sürçmüştür konuşma esnasında.
Allah için yada inanmayanlar en sevdikleri üçin söylesin.
Erdoğan şehitlerimizi kelle olarak görecek adam mı? Evet diyen benle muhatab olmasın. Herkes biliyor ki bu bir dil sürçmesidir.
Bak bu videoya. Konuşmalar sırasında bazen saçmalamalar olur, daha bunun gibi neler var.

Son düzenleme:
@Jesse James elestirdigin uslubun daha kotusunu sen burda kullaniyorsun dostum. Surekli bir sekilde yapiyorsun bunu

Hakaret etmedende savunabilirsin, en azindan denemelisin.
Geçen aloneboy küfretti banladınız ve banı açıldı hala yazar rankı var.
Ve işte bundan bahsediyorum.
Tarafsız değilsiniz. Aç bak o mesajı neler söylemiş.

• Beğen
Tepkiler: X
Özkoc'un bu sözlerinin cevap niteliğinde olduğunu bilmeyecek kadar salak olmadığına göre azılı bir aktrolsün arkadaşım. O nedenle fazla prim vermeye değmez. Senin de sürekli dediğin gibi kervan yürür beri ki de üremeye devam eder. Hadi hayırlı banlar sana.

erdoğana bugüne dek bir kere bile oy vermedim ama nolursa olsun devlet başkanına çıkıp öyle hakaret edemezsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri