CHP ve HDP Artık Birleşmelidir..!

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
Biz Atatürk'ün CHP'si değiliz, yeni CHP'yiz diyen Dersimli Kemal.
Dersim tartışmaları yaşandığı sıralarda Atatürk yerine Dersimli vatan hainlerine ve Seyit Rıza denen azılı vatan hainine sahip çıkan yine Dersimli Kemal.
PKK'lı olduğu CHP'liler tarafından bile kabul edilen Sezgin Tanrıkulu'nu sağ kolu olarak tutan Dersimli Kemal.
Atatürk'e kefere diyen Mehmet Bekaroğlu denilen Fethullahçıyı partiye sokan Dersimli Kemal.
Ekmeleddin denen Atatürk düşmanı Fethullahçıyı aday gösteren yine Dersimli Kemal.

Hdplilerle omuz omuza sözde soykırım pankartı arkasında yürüyen vekilleri barındıran Dersimli Kemal'in partisi.
Kürtçe 1 Mayıs kutlayan, eğer İran ile Türkiye karşı karşıya gelirse İran'ın safında yer alırım diyen vekilleri partisinde barındıran Dersimli Kemal'in partisi.
Hdplilerle omuz omuza mitingler ve yürüyüşler düzenleyen Dersimli Kemal'in partisi.
Dhkp-c'li Berkin Elvan'ı sahiplenen ve hatta şehit ilan eden yine Dersimli Kemal'in partisi
Vb vb...
Kısacası ne gerek var ayrı iki parti olmanıza? Birlikte farklı bir isimle yeni bir parti kurun. Nasıl olsa aranızda hiçbir konuda ihtilaf yok.

sen bi git hava al gel futbolcu bey :şirine:

Yazı bence dogru HDP CHP zaten hep kolkola yanyana degil mi heryerde simdi soylenincemi yanlıs oluyor.

Futbolcu emegine saglık

Valla akp den fırsat kalmaz diye düşünüyorum. Bahçelinin tabanı pek rağbet etmedi kirli ittifakınıza. Rotayı iki güne çevirirsiniz imralıya.

Goygoy yapma.get kenarda oyna

benim yerime sen al gel havayı..

ben havadar yerdeyim ama galiba siz değilsiniz :liv:

buyrun :şirine:
55eac295f018fbb8f894f1da.jpg

Baştan aşağı sağdan sola saçma bir konu olmuş.
PKK bayrağını suç olmaktan çıkaran AKP'dir. Oy için PKK ile müzakere eden AKP'dir.
Eleştirmeye önce kendinizden başlayınız.

Baştan aşağı sağdan sola saçma bir konu olmuş.
PKK bayrağını suç olmaktan çıkaran AKP'dir. Oy için PKK ile müzakere eden AKP'dir.
Eleştirmeye önce kendinizden başlayınız.

size göre saçma olabilir ama gören gözler yanılmaz işinize gelmeyen her şey saçma oluyor size

futbolcu siyasete girme. insanları bölmekden başka yararı yok . belkide öbürkü seçimde oy atmam .TÜRKİYEDE PARTİLER MİLLETİ ADETA BÖLMEK PARÇALAMAK VE DÜŞMANLIK TOHUMU EKMEK İÇİN KURULMUŞ .

Geri