CHP Sözcüsü Faik Öztrak: "AK Parti'nin oyu %30'un altına indi."

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
CHP Sözcüsü Faik Öztrak: "AK Parti'nin oyu %30'un altına indi."

Siz aranızda kavga ettiğiniz sürece inmez .
Arasında kavga olmayan boyle yapıyorsa ülkeyi arasında kavga olan ne yapar -.-

Chp de bu kürsü, TBMM de de buna benzer bir kürsü bu adam için yapılmış sanırım. İçinde bulunduğu tüm görseller hemen hemen aynı.
% 30 'ün altına inmiş. Keşke sizde yerin dibine inseniz bir tarihe karışsanızda bir rahatlasak.

Adam çok haklı. Ben bile artık oyumu CHP'ye vermeye karar verdim. Ben de artık bir "Kemalist"im. Yaşasın KK.

@No Pasaran senin şu akp sözünü artık bunlara uyarlayalım.

“ciddi ciddi dalga geçiyorlar bizle, mikrofon ve kameralar kapandığında yerlere vura vura gülüyorlar. Arada bir akşam yemeklerinde kılıçdaroğlu %60 oyla kazanıyor diyerek lokmasını püskürtüyorlar. whatsapp’tan bol maytap geçmeli esprilerimiz dönüyor. ben eminim artık.”

@No Pasaran senin şu akp sözünü artık bunlara uyarlayalım.

“ciddi ciddi dalga geçiyorlar bizle, mikrofon ve kameralar kapandığında yerlere vura vura gülüyorlar. Arada bir akşam yemeklerinde kılıçdaroğlu %60 oyla kazanıyor diyerek lokmasını püskürtüyorlar. whatsapp’tan bol maytap geçmeli esprilerimiz dönüyor. ben eminim artık.”

Hayır o kadar laf ediyorlar yine gidip oy verecekler

Aşiri sağa gitmis olmasin oylar?
Kehkeh.
Calis yavrum,calis cocugum..tam istenilen kivamdasin.

Yürüyen merdivene sabotaj.

Bir sonraki seçim hiç şansları yok.

Chp de bu kürsü, TBMM de de buna benzer bir kürsü bu adam için yapılmış sanırım. İçinde bulunduğu tüm görseller hemen hemen aynı.
% 30 'ün altına inmiş. Keşke sizde yerin dibine inseniz bir tarihe karışsanızda bir rahatlasak.
Ya bu nasıl bır usluptur bole sen ne kadar kın dolusun

Geri