teksas tombis
Bronz Üye
-
-
-
-
-
chp niye 67 yıldır iktidar olamıyor . chpli arkadaşlardan cevap bekliyoruz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunca yıldır iktidar olmayışı chp yi önemsiz bir parti yapıyorsa neden sabah akşam chp tartisiyorsunuz ?
(Nefret siyasetine malzeme olmuş arkadaşlara söylemim, meclisten dışarı)
forumda nefret siyaseti yapan birkaç kişi var onların kim olduğunu herkes az çok biliyor. bu konuyu kedi köpek gibi birbirlerini yesinler diye açmadım . eleştiri yapsınlar artılarını ve eksiklerini dile getirsinler . Bizde yazdıklarından faydalanalım diye açtım
ben hiçbir partiyi desteklemiyorum . oy verenlere saygım var .bana değil konuya yazalımYani sen Oy vermeyecek olsanda Chp nin siyasi hayatta ki varlığına ve oyverenlerine saygı duyuyor musun ??
ben hiçbir partiyi desteklemiyorum . oy verenlere saygım var .bana değil konuya yazalım
konuya yazalım . benim eleştirmediğim parti kalmadı . biraz okuyun . konuya yazalım . tartışmayalım
CHP'ye saldırıp AKP'yi savunuyorsunuz, sonra ben AKP'li değilim diyebiliyorsunuz.
konuya yazalım . benim eleştirmediğim parti kalmadı . biraz okuyun . konuya yazalım . tartışmayalım
ben hiçbir partiyi desteklemiyorum . oy verenlere saygım var .bana değil konuya yazalım