CHP Neden İktidar Olamıyor?

Konu sahibi son olarak 2790 gün önce görüldü
chp niye 67 yıldır iktidar olamıyor . chpli arkadaşlardan cevap bekliyoruz

Çünkü halk din tüccarlarına oy veriyor

Bunca yıldır iktidar olmayışı chp yi önemsiz bir parti yapıyorsa neden sabah akşam chp tartisiyorsunuz ?
(Nefret siyasetine malzeme olmuş arkadaşlara söylemim, meclisten dışarı)

Bunca yıldır iktidar olmayışı chp yi önemsiz bir parti yapıyorsa neden sabah akşam chp tartisiyorsunuz ?
(Nefret siyasetine malzeme olmuş arkadaşlara söylemim, meclisten dışarı)

forumda nefret siyaseti yapan birkaç kişi var onların kim olduğunu herkes az çok biliyor. bu konuyu kedi köpek gibi birbirlerini yesinler diye açmadım . eleştiri yapsınlar artılarını ve eksiklerini dile getirsinler . Bizde yazdıklarından faydalanalım diye açtım

forumda nefret siyaseti yapan birkaç kişi var onların kim olduğunu herkes az çok biliyor. bu konuyu kedi köpek gibi birbirlerini yesinler diye açmadım . eleştiri yapsınlar artılarını ve eksiklerini dile getirsinler . Bizde yazdıklarından faydalanalım diye açtım

Yani sen Oy vermeyecek olsanda Chp nin siyasi hayatta ki varlığına ve oyverenlerine saygı duyuyor musun ??

İslamiyeti sağ partiler gibi iyi kullanıp seçim malzemesi yapamıyorlar bu sebepten iktidara gelemiyorlar .
Bir ara Deniz Baykal Çarşaflı kadınları grup toplantısında topladı şov yapayım dedi eline yüzüne bulaştırdı:)

no diye baslıyan yöneticinin açtığı konulara bakın . mesaj atın . yorumlarımı göndersin . konuya yazın bana değil

Sol görüşlü insanlar hep bolük porcük yaa asırı solcu yada kendi aralarında bir uzlası bulamıyorlar ki bulsalarda %35 i de geceklerine pek ihtimal vermiyorum.Sag gorüşlü kimsenin sol gorüşlü bir partiye oy atacagını sanmam ama yerelde sag sol diye bişey olduguna da sanmıyorum.Kim hizmet eder ona verir halk diye düşünüyorum.Bazen CHP bir kac güyya bası ortülü ablaları toplayıp secim zamanı Propaganda yaparlar işte sonra gene aynı :)

ben hiçbir partiyi desteklemiyorum . oy verenlere saygım var .bana değil konuya yazalım

konuya yazıyorum
serbest kürsü ayrıca ..

sizce açtığınız bu konu hiçbir partiyi desteklemeyen birinin açacağı türden bir konu mu?
Nefret politikasını destekleyen bir ifadeyle chp ye saldırı içeren bir konu mu ?

ülkede her şey karışık cumhuriyet gazetesini baz alayım.emperyalizme karşı ama amerikanın basın bürosu gibi çalışıyor.''solcu'' yersen.

Hiç lafı dolandirmanın anlamı yok. Siyaseti din yönlendiriyor. Onu da geçtim olay laiklik. Dini allahla kul arasında konumlandıranlar ve İslami sosyal ve devlet hayatına hakim kılmak isteyenler. Bu bir mezhep savaşı aslında. Adını koymak lazım. Seriatcilar bu soylemdeki liderleri destekliyor. Aslında pratikte olanın önemi yok. Sadece vitrin dindar olsun içi yalan dolan olsun kimsenin umrunda değil.

Atatürkçüler var.
Düşmanları var.
Bu düşmanlar seriatcilar ve Kürtler.
Kürtler iki taraftantan sıkıntıda. Atatürk düşmanlığından dincilerle müttefikler. Ama dinciler az biraz Türkçülük karti oynayinca konturpiyede kalıp ne yapacaklarını şaşırıyor.

Cumhuriyetin kuruluşundan beri aynı kavga.

Şuna bak şuna. Ula akıllarına ne kadar harf geldiyse sıralamış allahsizlar. Bu iş komedi değil de nedir arkadaş. Bu iş burada bitti mi sanıyorsunuz? Melemeyecek misiniz saniyorsunuz? Rejim yıkmak kolay mı sanıyorsunuz. Sonuçlarına katlanabileceginizi mi sanıyorsunuz?

e035d9eb31963fd0879e627b90214322.jpg

chpliler ve akpliler elinize silah alıp çıkın dışarıya . hesaplaşın. yaralanan olursa can kurtaranı ararım . işinize karışmam

Oligark çok uğraştı iç savaş çıksın diye ama millet tembel. Rağbet etmedi

Geri