Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sevisen gençler de varmıymış meydanda?
Alkolün dibine vuranlar var![]()

E şarkılı türkülü başlamıştı. bol destekli mesajlar veriliyordu. Ne oldu? birlik ve beraberlik ne çabuk bozuldu?
Birlik ve beraberliğimiz sadece halk ile aslında. Hiçbir zaman akp nin zihniyeti ile bir birlik ve beraberliğimiz olamaz. Çünkü desteklemiyoruz onların siyasetini. Desteklemediğimiz içinde haklıyız aslında gördük cemaat pisliğini.
Bugün olan miting ne mitingi idi?
Siyasal bir amaç mı güdüyordu?
Bugünkü birlik ve beraberlik mitingi , demokrasi mitingi idi. Senin birlik ve beraberlik ne çabuk bozuldu söylemin üzerine söyledim bunu. Atılan sloganlardan dolayı birlik ve beraberliğin olmadığını söylüyorsan bu sadece bir grubun başlattığı bir slogandı. Bunları kontrol edemeyiz. Lakin destek vermeyenleri ben gördüğüm için konuştum.
Akp zihniyetini desteklemeyebiliriz. Ama Akp seçmeni ile aynı mitingde yer almış bir örgütüz. Birlik burada. Her zaman provakatörler vardır.
İzlediniz veya izlemediniz ben düşüncemi söyledim. Yazınızı iğneleyici buldum ve cevapladım. Tabiki siyaset yaparım siyaset altında bir şeyler dönüyor bu ülkede. Taşkınlık çıkarana milletin bir şey demediğini nerden biliyorsunuz ? Tekme tokat birbirimize mi dalalım yani. Bissürü insanı nereye kadar susturabiliriz. Yapılan yanlıştı. O sloganlar haricinde her şey çok güzeldi. 8 günlük demokrasi nöbetleri ile bugünü asla kıyaslamam. Diğer günlerdeki yürüyüşlerde bende çok şey duydum. Lakin arada her zaman bölücü davranan vardır diyorum. Günün anlamını kavrayamamış insana ne yapabiliriz. Bugün sustursan yarın yine konuşur.Konuyu siyasete bağlayan sizsiniz. Hala da aynı şeyi yapıyorsunuz. Ben gitmedim ve izlemedim ne olup bittiğinden bihaberdim o yüzden o soruyu sordum. Sizse Akpnin zihniyetini desteklemeyiz diye çıkıştınız. Taşkınlık yapanlar elbette olacaktır ama o kadar kalabalık bir avuç taşkınlık yapan insanı uzaklaştırabilirdi ya da susturabilirdi. Ama biraz önce videoları izledim ama bu bahsedilen sloganlar bayağı bir uzun sürmüş. Elbette ki herkes aynı düşünce olacak diye bir durum söz konusu değildir.
Ak parti seçim meydanlarında
haddinden fazla yüklenmiştir
CHP ye
Ancak son olaylarda
Çoğunluğunu ak partililerin oluşturduğu
demokrasi mitinglerinde
hiç bir zaman hiç bir partiye ve partiliye
ayrıştırıcı bir dil kullanılmıyor
Ben buna şahidim
Umarım bu tutum her zaman devam eder
Bütün partiler eleştiri dillerini yumuşatırlar
İzlediniz veya izlemediniz ben düşüncemi söyledim. Yazınızı iğneleyici buldum ve cevapladım. Tabiki siyaset yaparım siyaset altında bir şeyler dönüyor bu ülkede. Taşkınlık çıkarana milletin bir şey demediğini nerden biliyorsunuz ? Tekme tokat birbirimize mi dalalım yani. Bissürü insanı nereye kadar susturabiliriz. Yapılan yanlıştı. O sloganlar haricinde her şey çok güzeldi. 8 günlük demokrasi nöbetleri ile bugünü asla kıyaslamam. Diğer günlerdeki yürüyüşlerde bende çok şey duydum. Lakin arada her zaman bölücü davranan vardır diyorum. Günün anlamını kavrayamamış insana ne yapabiliriz. Bugün sustursan yarın yine konuşur.
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öyle deme ben akp li bir arkadaşımın allah belasını versin bu chp nin demeçlerini duydumAk parti seçim meydanlarında
haddinden fazla yüklenmiştir
CHP ye
Ancak son olaylarda
Çoğunluğunu ak partililerin oluşturduğu
demokrasi mitinglerinde
hiç bir zaman hiç bir partiye ve partiliye
ayrıştırıcı bir dil kullanılmıyor
Ben buna şahidim
Umarım bu tutum her zaman devam eder
Bütün partiler eleştiri dillerini yumuşatırlar