chp milletvekilinin soykırımı desteklemesini nasıl karşılıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 3644 gün önce görüldü
Dersim'i sorunuz onlara

Kendisi de ermeni olduğu için destekliyordur.Ülke menfaatine değilmiş varlığı.
Yazıklar olsun diyorum.

Hic umursamiyorum. Ya cahildir, suruyu takip ediyordur yada kendi Ermeni.Yakinimda guya ermeni soykirimi dogrudur veya olmus mus diye konusani duydugumda ustume duseni yapar, dogrulari anlatirim. Dunya bu dusunceyi 'kabul ediyor', sonra olmayan soykirim mi gerceklesmis oluyor. Peh, koyunlar ve cahiller de takip etsin arastirmadan etmeden bu dusunceyi. Daha cok Turkler katledildi, hayatini kaybetti. Hele ki kadinlara yaptiklari.. Allah onlari bildigi gibi etsin.

Çok sevdiğim ve takip ettiğim bir yayıncının facebook üzerinde paylaştığı bir şey vardı direk bu konu ile alakalı değil fakat durumu az da olsa özetlemeye çalışmış.

Ya Almanya. Canım Almanya... Her şeyin güzel kendi insanlarına ve ülken içinde yaşayana harika bir yaşam ve harmoni vesaire sunuyorsun tamam eyvallah da. Bir de dış politikan ve yediğin her bok doğruymuş gibi ahkâm kesmesen her boka çok iyi olacak. Zaten artık gizlemekten bile utanmayarak PKK'ya destek verdiğini parlamentoda bangır bangır sırıtarak anlatıyorsun sevgili Merkel. Zaten onları yaptıktan sonra ermeni soykırımı vardır desen ne kadar iplerim ben seni yok desen ne kadar iplerim.
1. Dünya Savaşı Ortadoğu ve çevresinde bulunan tüm halklar için zulümdü. Kimisi "vakti geldi dur şu Osmanlı'ya bir de ben çakam" diyerek ingiliz gazıyla isyanını çıkardı. Öldü. Osmanlı isyanlara karşı koydu, itilaf devletlerine karşı savaştı. Öldü. Yetmedi Anzaklar'ı getirdiniz ta anasının kırından. Öldü.
Günümüzde hala Avustralya'dan, Yeni Zellanda'dan insanlar Türkiye'ye gelip atalarının ruhunu şad edebiliyor. Allah aşkına 1900'lerin başında avrupa nedir bilmeyen elin anzağını Türkiye'ye getirip en zorlu cephede harcanabilir köpeklermişçesine İngiltere sürerken içiniz sızlamadı avrupa olarak da, kalkıp toprak bütünlüğünü sağlamaya çalışan Osmanlı'nın öldürdüğü Ermenilerin mi çeteresini tuttunuz?
Madem içten bir şekilde konunun derinliklerine inmek istiyorsunuz neden Ermeni-Türk bir tarih komitesinin bu konu üzerinde çalışmasına izin vermekten çekiniyorsunuz? Neden?
Kıbrıs'ta bile böyle bir çift milletli komite kayıpları ararken böylesine derin bir mevzu için kolları niye sıvayamıyorsunuz?
Çünkü en kolayı bu tip şeyleri kullanıp üzerinden rant sağlamaktır. Ermeni'lerin yaşadıkları gram umrunuzda olsaydı adam gibi araştırmayı tercih ederdiniz.
Avrupa'nın vicdan mastürbasyonu her zamanki gibi gülünç.

CHPlileride, Türk kökenli Alman MV'leri de cesaretlerinden dolayı kutluyorum...

Sadece 2 tane fire... Bu acahip birşey...

Geri