-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yavrum AKP eline aldi bu ülkeyi.Her yere sizdilar.Korkarım ki öngörülerim doğru çıkacak. Bir belediye başkan adayını belirleyemeyen CHP yönetimi nasıl ikditar olacak.
hiç zannetmiyorum
İşte aradığım yorum.. inanır mısın Cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra kuş gibi oldum ben, stres falan kalmadı. Peşinden gidecek bir lider yok, neyi dert edeyim ki, ohh delirdim kurtuldum.Yavrum AKP eline aldi bu ülkeyi.Her yere sizdilar.
Kabullenmek, daha saglikli sonuclar doguracaktir.
Yavrum AKP eline aldi bu ülkeyi.Her yere sizdilar.
Kabullenmek, daha saglikli sonuclar doguracaktir.
Şu an orayı kazanan parti, kaynağın büyüğünü yiyecek. Devlet mecburen en az 3,5 katı ödenek verecek. Deprem bölgeleri şu an daha kıymetli hâle geldi, pasta büyük, kaymak yağlı.. yesinler, doymadı hiçbirisi.Bir Lütfü uğruna ya rab, ne güneşler batıyor!
Nasıl bir lobisi var lan bu adamın
Lütfü’nün nasıl bir lobisi var da her şeye rağmen aday olabiliyor onu bilmiyorum sadece. Kaldıki Lütfü’nün adı deprem faciasındaki sorumluluklarıyla, yolsuzluklar ile anılıyor. Böyle bir aday 1. çıksa ne çıkmasa ne… Ayrıca Hatay adayı herkesin gözünü çevirdiği bir noktaydı. Tüm Türkiye’de az yada çok yankı uyandıracak ve seçmeni etkileyecektir. Ben CHP yönetiminin aptal olduğunu düşünmüyorum. Sadece neden, hangi hesaba göre bunda direttiler, perde arkasında ne dönüyor onu merak ediyorum.Şu an orayı kazanan parti, kaynağın büyüğünü yiyecek. Devlet mecburen en az 3,5 katı ödenek verecek. Deprem bölgeleri şu an daha kıymetli hâle geldi, pasta büyük, kaymak yağlı.. yesinler, doymadı hiçbirisi.
Gizli ajan diyorum anlamıyorsunuz :dBen CHP yönetiminin aptal olduğunu düşünmüyorum.