CHP, Lütfü Savaş'la devam dedi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Özel ana muhalefetin gizli ajanı falan mı ? Ben geçsem daha doğru kararlar verirdim şaka mı bu adam?... madem indiremicen o zaman başta savunsaydı adamı… oyuncak ettiler seçimi bu seçimden çok bir umudum falan kalmadı sinirlendim

Arkadaşlar sevdiğim bir belediyeci abimiz zamanında bana, belediyeler kapatılsın ülke ayağa kalkar demişti, çağ atlar dedi.
Düşünün belediyede dönen üçkağıt işlerini, neye şaşırıyor bu insanlar CHP'nin AKP'den çok mu farkı var. İkisi de düzen partisi sonuçta.
Ülkenin başından sonuna kadar bütün kurumları, belediyeleri boka batmış. Yazık şu güzelim ülkeye. Herkes çalıp çırpma peşinde.
Belediyenin kaymağı büyük arkadaşlar, kim bilir neler vaat etti, ettiler.

Korkarım ki öngörülerim doğru çıkacak. Bir belediye başkan adayını belirleyemeyen CHP yönetimi nasıl ikditar olacak.
hiç zannetmiyorum
Yavrum AKP eline aldi bu ülkeyi.Her yere sizdilar.
Kabullenmek, daha saglikli sonuclar doguracaktir.

İşte aradığım yorum.. inanır mısın Cumhurbaşkanı seçimlerinden sonra kuş gibi oldum ben, stres falan kalmadı. Peşinden gidecek bir lider yok, neyi dert edeyim ki, ohh delirdim kurtuldum.

Abla ben kabul ettim. Hatta geçen seçim bunu daha net anladım.Ama AKP`ninde eline bu ülkeyi veren biziz.
Daha güçlü bir muhalafet daha güçlü bir örgütlenme olmadığı sürece aferdersin ama değil ülke bedenimizi vereceğimiz duruma geleceğiz.
O yüzden kim ne derse desin bu seçim AKP geçtiğimiz genel seçimden 5 puan fazla oy alacak

Bir Lütfü uğruna ya rab, ne güneşler batıyor!

Nasıl bir lobisi var lan bu adamın

Kabullenmekten kastim su;
Bir seyi kabullenmek, muhalif olmak icin daha net analiz ettirir.
Oturup düsünülür.
Ona göre de gelecekte adim atilir.

Bir Lütfü uğruna ya rab, ne güneşler batıyor!

Nasıl bir lobisi var lan bu adamın
Şu an orayı kazanan parti, kaynağın büyüğünü yiyecek. Devlet mecburen en az 3,5 katı ödenek verecek. Deprem bölgeleri şu an daha kıymetli hâle geldi, pasta büyük, kaymak yağlı.. yesinler, doymadı hiçbirisi.

Pasta çok önemli arkadaşlar, uğruna neler yapılmazki. Marabalara da konuşmak düşer konuşun bakalım

Şu an orayı kazanan parti, kaynağın büyüğünü yiyecek. Devlet mecburen en az 3,5 katı ödenek verecek. Deprem bölgeleri şu an daha kıymetli hâle geldi, pasta büyük, kaymak yağlı.. yesinler, doymadı hiçbirisi.
Lütfü’nün nasıl bir lobisi var da her şeye rağmen aday olabiliyor onu bilmiyorum sadece. Kaldıki Lütfü’nün adı deprem faciasındaki sorumluluklarıyla, yolsuzluklar ile anılıyor. Böyle bir aday 1. çıksa ne çıkmasa ne… Ayrıca Hatay adayı herkesin gözünü çevirdiği bir noktaydı. Tüm Türkiye’de az yada çok yankı uyandıracak ve seçmeni etkileyecektir. Ben CHP yönetiminin aptal olduğunu düşünmüyorum. Sadece neden, hangi hesaba göre bunda direttiler, perde arkasında ne dönüyor onu merak ediyorum.

ya su politikaya karismayim diyomda dayanaiyomki

yahu her secimde CHP ayni halan fark edemedinizmi ya
gidip gidip tipis tipis oy veriyorsunuz

ya lütfen bukez bari at gözlügünü cikarin

özgür beye birileri
partinin lideri olduğunu hatırlarmalı

Geri