CHP, Hatay için Haluk Levent'e teklif götürdü

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Şaka gibi ülkeyiz. Ya arkadaş, bu adamın geçmişi yolsuzluklarla, haraçlarla dolu. Adamın bir dünya davası vardı. Tamam şuan iyi bir insan olabilir ( belki ) ama Allah aşkına ülkede siyasetçi mi kalmadı? Aktörlerden, sanatçılardan, futbolculardan siyasetçi mi olur? Bu işin okulu yok mu? Okulundan mezun olan gerçek siyasetçiler yok mu? Ulan meclis mi survivor all star mı belli değil. Biz işin ehli geçmişi temiz yeni yüzler istedikçe bunlar meclise, belediye başkanlığına nerde at hırsızı, gaspçı, dolandırıcı, haraççı varsa yerleştiriyor. Olm siz bizi manyak mı etmek istiyorsunuz. Yeter ulan

üfff, kabul etseydi ezer geçerdi.flgdkds ama isabetli bir karar olmuş. zaten en başından beri kendisi de siyasetçi olmadığını, bu işlere girmeyeceğini söylemişti(helalspor). o zaman hep birlikte aşkın mapushane içinde ben mahkummm. saçların parmaklık gözlerin gardiyan olmuuğş.

Chp'nin karar mekanizmasındaki kişilerde çok ciddi bir zeka geriliği sorunu olduğunu düşünüyorum. Haluk Levent son yıllarda toplumun geniş bir kesimi tarafından siyaset üstü görülen ve yaptıklarıyla takdir toplayan bir insan haline geldi. Bu türden hemen her ideolojiden insanın sevdiği, saydığı ve sosyal sorumluluk projeleriyle, sivil toplum faaliyetleriyle ülkede son dönemde önemli işlere imza atmış birinin paçasına siyasetin bokunu bulaştırmak için ciddi manada zeka sorunu yaşamak gerek. Diğer taraftan Haluk Levent'in sivil toplum faaliyetleriyle yakaladığı popülerlik ve imajından faydalanmak için onu aday göstermek de nereden baksan rezil bir tutum.

Deus ex Machina ne zaman tesrif edecekler bu trajediye acaba?

Ve bu ülkede hala sorunların sebebi dışarı aranıyor, oysa gerçek problem partiler ve yöneticileri. Neyse seçmen de parti başkanlarından fazla farklı düşünmüyor ve davranmıyorlar. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali.

Geri