CHP Deniz Gezmiş idamına evet; 2014 idama karşı olması

Konu sahibi son olarak 1283 gün önce görüldü
Utanıyorum sadece. işte bu yuzden iğrencsiniz.. Ulu önder Atatürk var olsa acaba hanginiz bu partide olabilirdiniz? defol bu ulkeden chp nin bozuk muhalefetliği.

Bu işler partiye göre değil parti başkanlarına göre değişiyor bilirsiniz .

birileri Atatürkü kullanarak siyaset yapar birileri dini kullanarak.adam gibi bu ülkeyi gerçekten yürekten koruyup kollayan bi tek akp oldu.onunda eksikleri çok.ama bu ülke en iyisini bulana kadar en iyisi bu :)

birileri Atatürkü kullanarak siyaset yapar birileri dini kullanarak.adam gibi bu ülkeyi gerçekten yürekten koruyup kollayan bi tek akp oldu.onunda eksikleri çok.ama bu ülke en iyisini bulana kadar en iyisi bu :)

akp doneminde faili meşhullar cocuk bebek katilleri hırsızlıklar kanlar daha cok aktı be dostum. bu katillerin en iyisi bu konuda haklısın.

o kadar yönden falso bir konu ki nereden başlayacağımı şaşırdım. chp'nin sadece 28 milletvekilinin asılsın oyu kullandığı çıkan 48 red oyunun ise 47'sinin yine chp'den verildiğini, bülent ecevit ve inönü'nün red oyu kullandığını, ap'nin 238'de 238 evet oyu kullanarak denizleri bizzat astırdığını girizgah olarak kullanabiliriz.

politikacılar hep katil ki.. onlar halkı sevmezler... kendilerine bağlı olan toplumu halkı kullanırlar sadece..

Geri