chat`da tanıdığın biriyle evlenir misin?

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 4824 gün önce görüldü
İyi bir kişiye rastlayıp aşkı bulursam neden olmasın :D :D

istemiyorum ALLAH yazdıysa bozsun ... Büyük konuşmayım ama evlenmek istemem

3 yıl önce tanıştığım kişi ile tekrar devam etme kararı aldık..
Ve Nişanlanmayı düşünüyoruz aileler biliyor.
Ben Tokat o İzmir arada kocaman 18 saatlik mesafe var..800 küsur km..Biz bunu taşıyabildi isek herkes taşır..
Sadece inançlı olun ama şöyle de birşey var sanalı reele taşımak şartı ile

Olur tabiki gerçekten inanıyorsan güveniyrsan herseyini biliyorsan olur..
Ama akrabalarım bir araştırırıki onları çocuk benimle evlendiğine pişman olur :p

3 yıl önce tanıştığım kişi ile tekrar devam etme kararı aldık..
Ve Nişanlanmayı düşünüyoruz aileler biliyor.
Ben Tokat o İzmir arada kocaman 18 saatlik mesafe var..800 küsur km..Biz bunu taşıyabildi isek herkes taşır..
Sadece inançlı olun ama şöyle de birşey var sanalı reele taşımak şartı ile

ben bu tür ilişkileri hep saçma buluyorum ama arada böyle şeyleri görünce demek oluyomuş ama yine de bana ters :) mutluluklar size

Allah'ım daha kaç kez bu soru ile karşılaşacağım , başımı nereye çevirsem bu soru :D

ya harbiden evlenebilicek kadar ilerleneme sanalda sanal olaylar tuhaf olaylar elini dişini tenini webcamden gördüğün biriyle nasıl evleniceksin :S:S:S bilmiyorum mantığıma aykırı napolyonda benim gibi düşünürdü eminim :D

Sevgili bile olmak o kadar zorken bi de evlilik mi? Bana hiç samimi gelmiyor. Benim de ilk sevdiğim böyle bir durumda idi ama istersen aşkından öl sonu yok :) ne kadar seviyorum dersen de :) onu sevdiğim kadar hiçbir erkeği sevemedim ama dünyanın en saçma işi de elini tutamadığın biriyle geç evliliği sevgili olmak bile zor olanaksız. Bir söz var ben çok severim : )
Sanal aşk ruhların seviştiği en yüksek nokta.
Kimse kendini kandırmasın bu konuda :) insan yani başındaki insana güvenemiyor ta kilometre ötesindekine mi peh : )

Evlenme durumuna kadar gitmem kii evleneyim yaniii güveniceem sevgili olucam sonra bir de evleniceem daha neleeerr:D başta güvenmem zaten devamı da gelmez o yüzden:D

Sanaldan görüp,hic bulusmadan evlenmeyeceksin, sonucta bunun bir real boyutu olacaktir. O zaman sanalda tanismis olmanin bir dügünde, bir parkta, bir cafede tanismis olmaktan ne farki var. Realde de tanirsin olursa olur, olmazsa olmaz. Bence normal.
He derseniz ki "sen evlenir misin?" Ben dibimdekine bile güvenemem.
:hihi:

kısmetin sanalı reeli mi olur burdaki insanların çoğu reeldekilerden kazık yemiştir neyin kafaı bu:D

güvenmem diyorsanız güvenilmez bilisinizdir

sanal sanaldır yaa ne olursa olsun cesaret işi hiç sanmıyorum yanii sahte çoğu da bu yüzdenn gerçekte de kimseye öyle kolay güvenmem ama sanalda hiiiç güvenmem :)

Geri