Kim
Gümüş Üye
Çok gereksiz uzatıldı. Bu kadar sanatçıya da gerek yoktu .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
korkarım olan kenan doğulu'ya olacak. kötü şeyler olmadan bir an önce futbolcular çıkmalı.Baydı. Yarın Pazartesi millet işe güce gidecek. Trafiği vs var daha bu işin. Seremoni hala başlamadı.
Bu gidişle boşalır alan seremoniye kalmadan. Orda olsam sabah mesaim olsa dönmüştüm.
Ya düşünsene 6-7 yaşında çocuğunla gitmişsin. Saat 10 hala esas olay başlamamış.korkarım olan kenan doğulu'ya olacak. kötü şeyler olmadan bir an önce futbolcular çıkmalı.
futbolcular da yorulmuştur, bıkmıştır. böyle organizasyon mu olur. yönetim istifa sloganı duymak istiyorlar herhalde.Ya düşünsene 6-7 yaşında çocuğunla gitmişsin. Saat 10 hala esas olay başlamamış.
20:00 da seremoni başlamalıydı.
taraftardan çok sen çıldırmış gibisin flsövösşcldşclkenan doğulu hala alet çalışmıyor, dj setup'u çalışmıyor diyor.
ya taraftar çıldırdı, alet malet demeyecek şimdi. bu salaklar ne yapıyor ya.
ekran başında benim sinirlerim bozuldu, çıldırdım.taraftardan çok sen çıldırmış gibisin flsövösşcldşcl
okey üstadı sensei Pleski kızrırmayın futbolcuları getirin lan
ne zaman gerekli ne zaman gereksiz nerden bileyim plesk yazarken ekliyorum işteekran başında benim sinirlerim bozuldu, çıldırdım.
okey üstadını gereksiz yere bir daha kullanırsan sen de arada kaynayacaksın.