Cezalı maçları, kadınlar ve 12 yaş altı çocukların izlemesini nasıl karşılıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü

Cezalı maçları, kadınlar ve 12 yaş altı çocukların izlemesini nasıl karşılıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    5
2011-12 sezonunda ilk defa Türkiye'de uygulanan seyircisiz oynama cezasının, yalnızca kadınlar ve 12 yaş altı çocukların izlemesine çevrilmesini nasıl karşılıyorsunuz?

Bikez gittim ve çok eğlendim :D
rahat rahat hareket edebiliyorsun küfür edebiliyorsun geniş geniş takılıyon

Evet gördük rezillikti. Kadınların pis dünyası ortaya çıktı. İğrenç küfürler ağızlarına çok yakıştı. Bu da çoğu kadının toplum tarafından baskı altında kaldığının göstergesidir. Küfür ederse terbiyesiz olur sonuçta ya hani orada sinirlerini çıkarıyorlar işte. Kendim bir bayan olarak olumlu karşılıyorum elbette taciz riski daha az.

Evet gördük rezillikti. Kadınların pis dünyası ortaya çıktı. İğrenç küfürler ağızlarına çok yakıştı. Bu da çoğu kadının toplum tarafından baskı altında kaldığının göstergesidir. Küfür ederse terbiyesiz olur sonuçta ya hani orada sinirlerini çıkarıyorlar işte. Kendim bir bayan olarak olumlu karşılıyorum elbette taciz riski daha az.

Katılıyorum.

Seyircisiz oynama cezasını mantıklı bulmuyorum ben ..
Yeterince caydırıcı olmuyor bence ..
Holigan gözünden düşünün..
Her 15 günde bir maça gidiyor, sıklıkla deplasman da yapıyor ..
Orada o kitle ruh haliyle bir eyleme kalkışmadan önce, ya 15 gün sonra felanca maça bizi almayacaklar ..
Yok ya takımıma bunu yapamam mı diyecek ?
Caydırıcılık oranı fevkalade düşük bence ..

Geri