Ceza Didi Reklamı 2015

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Medya ve İçerik
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadın cikmayaydi iyiydi...

didi'nin tadı güzel değil ayrıca o yaşlı tonton teyze sevimli gelmiyor bana ayrıca ceza reklamlara düşmeyeydi.

didi'nin tadı güzel değil ayrıca o yaşlı tonton teyze sevimli gelmiyor bana ayrıca ceza reklamlara düşmeyeydi.

Kesinlikle katılıyorum o kadın çıkınca direk kanal değişiyorum izlediğim en iğrenc reklamlardan biri hangi kesime hitap edilmeye çalışılmış anlamıyorum.

o kadın halamın arkadaşının bilmemnesi :D reklam başına 150 bin gibi birşey alıyormuş :T:

Ceza'nın her reklam çekişinin altında bir neden yatıyor.Zamanında Fuat Ergin'den yardım istedi Ceza ve rocco reklamını çektiler beraber.parasıyla annesinin tedavi masraflarını karşıladı.Şimdi gene ekmek parası için suspus isimli albümü yayımlandı.ve bunun masrafı amannn neyse boşver.At gözlüğü ile bakmaya devam edin siz.Ceza gelsin Türkçe rapi dünyaya tanıtsın Tech N9ne ile feat atsın ve ona (TURKEY) dedirtsin.Yurt dışında sayısız ödüller alsın ve sizler (reklama düşmeyeydi) bu kafayla devam siz.

renkli şekerli suya ne reklamı yapıyorlarsa artık anlamadım.

Yaşını almış insanlarin ekranlarda 3 kuruş icin sebeklik yapmasini hicbir zaman sevmedim.Bunlardan biri de tüylü bamya reklamiydi.Yazik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri