Ceylan Ertem’in yeni albümü yayında: “Câhille Sohbeti Kestim”

Konu sahibi son olarak 1294 gün önce görüldü
d6urWk.jpg

Ceylan Ertem’in “Câhille Sohbeti Kestim” albümü yayınlandı. Müzisyen son albümünde “Fosforlu Cevriye” türküsünden Fikret Kızılok’un “Farketmeden”ine kadar birçok şarkıyı yorumluyor.
Ceylan Ertem’in yeni albümü “Câhille Sohbeti Kestim” yayınlandı. Kayıtları Ekim ayında tamamlanan albüm Kalan Müzik etiketiyle yayında.
Albüm, Ertem’in 2018 tarihli “Seni Senin Gibiler Sevsin” albümünün ardından gelen yedinci uzunçaları.
Müzisyenin türkü yorumlarından oluşan albümünde Ertem, “Fosforlu Cevriye” türküsünü Ağır Roman ile tanıdığımız Yusuf Taşkın eşliğinde seslendiriyor. Can Güngör’le de Fikret Kızılok’un “Farketmeden”ine hayat veriyor.
Albümde daha başka düetler de yer alıyor.
“Câhille Sohbeti Kestim” albümünün İstanbul’daki lansman konserleri, İstiklal Caddesi No: 62 adresindeki Ses Tiyatrosu’nda 29 Ocak-30 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek.​

dandik sesli. birsen tezer, jehan barbür ve bülent ortaçgil'le olan düetin videosunu izledim. çok kötü söylüyor bu kadın, hareketler falan ne öyle ivrenç. ayrıca eski şarkıları söylemek de sıkmadı mı ya. hiç mi üretemiyorsunuz karşiiimm.

Benim çok beğendiğim bir ses özellikle Kalbim Egede kaldı ah ah..

bir tanesi çukur'da çalarsa patlar, belki çalınmıştır da, konserlerinde söylediklerinden falan.
albümü dinledim, sevdiklerim de oldu sevmediklerim de.
bildiğimiz ceylo işte.
al fadimem yorumunu sevmedim.
gönül yorumu eh işte, gökhan türkmen'e daha çok gitmiş.
dargın mahkum yorumu tam çukurluk olmuş, sever gibi oldum.
herkes kendi işine yorumu birkaç dinlemeyle sevilebilir ama ilk dinlediğinde çok içine almıyor.
ey zahit şaraba eyle ihtiram yorumu erkan oğur & ismail hakkı demircioğlu yorumundan sonra çok kesmese de kötü söylememiş.
yaktın yandırdın beni yorumu en çok dinlenenlerden olacak kesin.
farketmeden yorumu da değişik olmuş, bu değişikliğe adapte değil kulaklar.
bahçe duvarından aştım yorumunu zorda kalırsam kendisinden dinlerim, onun dışında no.
fosforlu cevriye yorumu dinlediklerim arasında en sevdiğim oldu.
gide gide bir söğüde dayandım yorumu da dinlenir, dinledikçe de alışılır gibi bir yorum.
yolcu yorumuna da kötü diyemem ama neşet babadan sonra bilemedim, yine de kötü değil tamam.
gel sevelim yorumu da ortalarda, dinlenebilir.
*neden bu kadar yorumladıysam*

Geri