Çeyizi olmayan kadın ile evlenilir mi?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
benim çelik tencere gibi sağlam sinirlerim, inci tozundan yapılmış tabaklar gibi asaletim, şekilsiz şukulsuz dümdüz çatal kaşık seti gibi sadeliğim, dantel gibi ince işlenmiş bebeksi güzelliğim, gelin bohçasından daha verimli kullanılacak beynim ve de elektrikli ev aletlerinden daha pratik çözümlerim varken evlenilmez mi benimle? bence evlenilir… peki niye evlenmiyorlar? çünkü dyson gibi imkansız geliyorum onlara korkuyorlar. korkmayın ben sevince arçelik olurum <3

benim çelik tencere gibi sağlam sinirlerim, inci tozundan yapılmış tabaklar gibi asaletim, şekilsiz şukulsuz dümdüz çatal kaşık seti gibi sadeliğim, dantel gibi ince işlenmiş bebeksi güzelliğim, gelin bohçasından daha verimli kullanılacak beynim ve de elektrikli ev aletlerinden daha pratik çözümlerim varken evlenilmez mi benimle? bence evlenilir… peki niye evlenmiyorlar? çünkü dyson gibi imkansız geliyorum onlara korkuyorlar. korkmayın ben sevince arçelik olurum <3
Hemcinsin olarak ben bile korktum .D

en büyük çeyizim hiç öpülmemiş dudaklarım mı diyeyim ne diyeyim? öyle de anası der ki bi kusuru var bunun herhalde… yaranılmaz kızlar bunlara. kahvaltı yaparak kendimize gelelim <3 yapışmaz tava gibiyim, asla bir erkeğin hayatına yapışıp sevgi dilenmem…

@Melodram boyle yazma nolur, galiba senden etkileniyorum .DD

Böyle güclü kadinlari görmeyi ne özlemişiz yaa..

#ceyizsizlikhakkimizsokesokealiriz

Bana bi aydinlanma geldi .D

Suan bu konuya görümce statusu ile bakinca gayette ceyizi olmali diye dusundum .D

Hele kaynana gozuyle bakarsam, kavga cikaririm burda .D

Evlebilir tabi nolacak.

Ceyiz neymis zaten. Bana sacma gelen adetler

Saygı sevgi aradığım çeyiz . Maliyetide yok ..

Evlilik için olmazsa olmaz bir şey değil ancak olması damat tarafı açısından oldukça avantajlı. İşin psikolojik boyutu tam olarak @yoSun hanımın dediği gibi. Çeyiz diye bir şey mi kaldı önermesi de oldukça saçma. Öyle bir şey var tabi ki.

Karadeniz de abartılı şekilde yapıyorlar. Annem, anneannem, banannem doğmamış çocuğuma yelek yapıyorlar djdjd organize çeyiz çetesi:D

neden evlenilmesin Allah her seye yardim eder evde mi kalsin.

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri