ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Hepinizi görüyorum şuan gizlilik yok artik ahah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pohu yedik desene kjkhkghHepinizi görüyorum şuan gizlilik yok artik ahah
merak etme çok kısa sürede elmas üye olursun sen...Bu özellik neden altın üyelerde yok @HosgeldinHarunAbi ...???
Ben niye kimseyi çıplak göremiyorum.? patdon çıplak gözle
Ne özel öteesi tamı tamına 10 yıldır burdasın foruma hepi topu 6bin mesaj atmışsın kjkhkjjjmerak etme çok kısa sürede elmas üye olursun sen...
biz özel öte üyesi olup da kıymeti bilinmeyenler olarak napalım? hiç öbjbjb
ya sessiz sedasız özel ötesi üyeyim işte... allah allah!1!1!1 öbjbjbjbNe özel öteesi tamı tamına 10 yıldır burdasın foruma hepi topu 6bin mesaj atmışsın kjkhkjjj
Öyle olmuyor o işler bebeğim..... kaos hırs kan nefret gözyaşı bize bunlarla gel ...kkjjhgkgya sessiz sedasız özel ötesi üyeyim işte... allah allah!1!1!1 öbjbjbjb
hayır, burayı sevgi kurtaracak... iyilik kurtaracak jbjbjb ben de kaosun içine girersem daha çıkamayızÖyle olmuyor o işler bebeğim..... kaos hırs kan nefret gözyaşı bize bunlarla gel ...kkjjhgkg

Bende sadece edit var hepsi buuuuCidden sadece ben mi görüyorum ben herkese açıldı sandim
49 kere banlanıp en ranksız üye olarak kaldığın için göremiyordun :d Elmas üyeler görebiliyor….Cidden sadece ben mi görüyorum ben herkese açıldı sandim
Altin diye dolaşan sendin sizlanma dur bakım kimler onlineBende sadece edit var hepsi buuuu![]()
Altin diye dolaşan sendin sizlanma dur bakım kimler onlineBende sadece edit var hepsi buuuu![]()
Aslına bakarsan edit önemli bir mevzu muhteşem kılavyem malumunuz kjkhjfkcbbjfAltin diye dolaşan sendin sizlanma dur bakım kimler online
Altin diye dolaşan sendin sizlanma dur bakım kimler online![]()