Çevrimiçi olup olmadığını kontrol ettiğiniz biri var mı?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü

Çevrimiçi olup olmadığını kontrol ettiğiniz biri var mı?​

Bu çok psikopatça bir eylem. Birine bakmakta birinin bana bakması da eşit oranda rahatsız edici.

Bu çok psikopatça bir eylem. Birine bakmakta birinin bana bakması da eşit oranda rahatsız edici.

ben ara ara yelda'nın çevrimiçi olup olmadığını kontrol ediyorum. rahatsız oluyor musun canım ?

bu arada neyi fak ettim biliyor musun ? forumda telefon numaramın olduğu tek kişi sensin, aynı şekilde benim rehberimde de senin dışında kimse yok bu forumdan.

ben ara ara yelda'nın çevrimiçi olup olmadığını kontrol ediyorum. rahatsız oluyor musun canım ?

bu arada neyi fak ettim biliyor musun ? forumda telefon numaramın olduğu tek kişi sensin, aynı şekilde benim rehberimde de senin dışında kimse yok bu forumdan.

Çok mutlu oldum canım. Kendimi çok ayrıcalıklı hissettirdi bu durum bana.. Sen de çok farklı değilsin tek kişi olmasan dahi rehberimde bulunan birkaç kişiden birisin. :))

Hic etmem valla
beni takip etsinler
Cok ta tin .d

ben çevrimiçi olunca
aa çevrimiçi olmuş diyolardır
muhtemelen

Vardı ya, neydi onun niki? Seslenirdim hep , nerede bu xyzanım diye, Eugene'li zamanlardan, çok eğlenceçli de yazardı, ayzaymır olmuşum ya, peki Eugene nerede? orcin tipler hep kaybolular zaten, hayat bazan böyledir..

Yok haa dün @Publisher e bi bakmıştım :) onun dışında kimseye bakmadım bakma gereği duymadım

Discoriumu merak edip bakıyordum online oldu ve dmleştik başka da yok arada publishere bakıyorum

Forumda ise işim olmaz.

Evet, özellikle birini takip ediom..
bazen forumoyunlarına mesaj yazıyorum mesela örnek konu > ' üstteki üyeye hiç aşık oldun mu ''
direkt f5 yapıyorum sürekli bakalım konuya kim yazıcak konuya ilk kim girecek filan bnm altıma yazmak icin can atan o karşı cins km diye : ) qweqweeqqeadsfad

Geri