Çevrenize karşı kibar davranır mısınız?

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
Çevrenize karşı kibar davranır mısınız?..Bi şey isterken izin ister misiniz arkadaşlarınızla bir yerde otururken çok mu rahatsınız yoksa kibar düzenli mi olursunuz?

şu kadarına kibarım
diğerlerlerine değilim
nedeni belli
sapına kadar var o ayrı

Bilemiyorum, çevreme sormak lazım. Buyrunuz forum çevrem?

çevreme göre değişir... genelde kibarım ama bazen ağzımın yamulduğu anlarda "getir la şunu" dediğimde oluyor...

Evet çok kibarım çünkü ben Paris sosyete cemiyetinin asil bir üyesiyim...

Ya ben trafikteki nezaketimi mesela buradaki gibi korurum, aynisini Turkiyede de yaptim, yol verene mesela goz temasi, hafif bir bas egime ve el kadirma ile selamlasirim. Bu durumu yanlis anlayip ( sanirim asildigimi dusundu ) adam pesime takilmisti :d
Evet genel olarak kibar bir insanim ama durum ve ortama gore degisiklik gosterebiliyorum.......

Çok kibar ve sakin bir insanım.

Örnek vermek gerekirse,

Kız arkadaşım beni ev arkadaşımla aldattığında kız arkadaşıma kibarca "bir daha karşıma çıkma" , ev arkadaşıma "bunun aynısı ben sana yapsam kalkar bana el kaldırırdın ama ben sana el bile kaldırmayacağım, hatta küfür bile etmeyeceğim" demiştim.

Bir müşteri onu tesise kabul etmediğim için ana avrat, şirket, firma, patrona kadar (burada bahsettiğim patron Mustafa Denizli) küfrettiğinde o sakince "teşekkür ederiz" demiştim.

Bu listeyi her alanda uzuuun uzuun yazabilirim ama neyse...
Sakin ve kibar davranırım.

Çok kibar ve sakin bir insanım.

Örnek vermek gerekirse,

Kız arkadaşım beni ev arkadaşımla aldattığında kız arkadaşıma kibarca "bir daha karşıma çıkma" , ev arkadaşıma "bunun aynısı ben sana yapsam kalkar bana el kaldırırdın ama ben sana el bile kaldırmayacağım, hatta küfür bile etmeyeceğim" demiştim.

Bir müşteri onu tesise kabul etmediğim için ana avrat, şirket, firma, patrona kadar (burada bahsettiğim patron Mustafa Denizli) küfrettiğinde o sakince "teşekkür ederiz" demiştim.

Bu listeyi her alanda uzuuun uzuun yazabilirim ama neyse...
Sakin ve kibar davranırım.
Kibarligi abartma arif :s

Değişir bu durum .
Herkese aynı şekilde davranmak zordur .

Ben zaten kaba kibar biriyim .p

Leydi çızgımdan çıkartılmazsam mütemadiyen kibarım..(Delilik yer yapmış)

Geri