Çevrendeki insanlara göre senin en kötü özelliğin ne ?

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Hicbir şey yokmus gibi davranip o sözüm ona hicbir şeyleri biriktirip biriktirip aylar, bazen yıllar sonra ufacık bi olayda fena halde, yanardağ edasıyla patlamam.
O haldeki sinirimden kendim de ürperiyorum.

Şaşkınlıkla anlatılan her şeye olabilir dediğimde ne kadar rahatsın demeleri sanırım en kötü özelliğimdir :)

Son düzenleme:
Niye bitiktiriyosun ki?
Hasta olarsun.

Ya iş vb genel tepkimi direkt belli ediyorum ama iliskilerimde özürlüyüm biraz duygularımı ifade etmekte. Biraz da zaaf gibi geliyor. Yanı hislerimin bilinmesi. Hasta oldum. Ciddi tedavi süreclerim de oldu anlatmıştım zaten.Bu durumun katkısı olmuş olabilir illaki. Şu an da rutin psikologa gidiyorum fakat psikologum daha çok kiskanclik ile alakalı anılar üzerinde durmak istiyor (emdr). Ona da ifade ettim bu biriktirme durumunu, iyi ya da kötü bi görüş ifade etmedi. Kıskançlık duyguma odaklandı daha çok; daha acil bi şeymiş gibi davranıyor.Bu konudaki bi kaç animdan dehsete düşmüş gibi oldu ondan sanırım...

Ya iş vb genel tepkimi direkt belli ediyorum ama iliskilerimde özürlüyüm biraz duygularımı ifade etmekte. Biraz da zaaf gibi geliyor. Yanı hislerimin bilinmesi. Hasta oldum. Ciddi tedavi süreclerim de oldu anlatmıştım zaten.Bu durumun katkısı olmuş olabilir illaki. Şu an da rutin psikologa gidiyorum fakat psikologum daha çok kiskanclik ile alakalı anılar üzerinde durmak istiyor (emdr). Ona da ifade ettim bu biriktirme durumunu, iyi ya da kötü bi görüş ifade etmedi. Kıskançlık duyguma odaklandı daha çok; daha acil bi şeymiş gibi davranıyor.Bu konudaki bi kaç animdan dehsete düşmüş gibi oldu ondan sanırım...
Hepsi gececek..

İlk defa gördüğüm insanlarla bile samimi olmamı bekliyorlar. Ama gereksiz samimiyet sevmiyorum, gereksiz sohbet etmeyi sevmiyorum, o yüzden soğuk duruyormuşum.

sinirlendiğimde hades'e bağlarım.

Hades sinirli degil ki..son durak

Geri