Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla deHicbir şey yokmus gibi davranip o sözüm ona hicbir şeyleri biriktirip biriktirip aylar, bazen yıllar sonra ufacık bi olayda fena halde, yanardağ edasıyla patlamam.
O haldeki sinirimden kendim de ürperiyorum.
Valla de
Niye bitiktiriyosun ki?Valla...
Insan bu her sey mumkun. Bence de olabilir..Şaşkınlıkla anlatılan her şeye olabilir dediğimde ne kadar rahatsız demeleri sanırım en kötü özelliğimdir![]()
Niye bitiktiriyosun ki?
Hasta olarsun.
Hepsi gececek..Ya iş vb genel tepkimi direkt belli ediyorum ama iliskilerimde özürlüyüm biraz duygularımı ifade etmekte. Biraz da zaaf gibi geliyor. Yanı hislerimin bilinmesi. Hasta oldum. Ciddi tedavi süreclerim de oldu anlatmıştım zaten.Bu durumun katkısı olmuş olabilir illaki. Şu an da rutin psikologa gidiyorum fakat psikologum daha çok kiskanclik ile alakalı anılar üzerinde durmak istiyor (emdr). Ona da ifade ettim bu biriktirme durumunu, iyi ya da kötü bi görüş ifade etmedi. Kıskançlık duyguma odaklandı daha çok; daha acil bi şeymiş gibi davranıyor.Bu konudaki bi kaç animdan dehsete düşmüş gibi oldu ondan sanırım...
sence benim ne aşkito? edri fazla merhametli olduğumu söylüyor.......Hades sinirli degil ki..son durak