Çevremdeki Herkesten nefret ediyorum

Konu sahibi son olarak 3944 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alay etmezseniz olmuyor snki

sana söylediğimi yaparsan yalnız olmadığını farkedeceksin zaten, olamayacaksında...
ayrıca hayatın güzelliği bu aslında cirazippp, zorluklarla yalnız mücadele etmek..
rahat düz bi yol, insanı yerinde saydırır, sıkar, hiçbişey katmaz.
monotonluk iyi değildir insanı moronlaştırır.
engebeli yol ve onu geçmek için verdiği mücadele ise insanı geliştirir güçlendirir ve en önemlisi tecrübe katar...
ben hep buna inanmışımdır..
sadece kendine güvenin ve hayata farklı bi gözden bakma yetisi geliştir yeter..

Nicomedes çok doğru söylüyorsun ama nasıl yapacağım onu yani nasıl hayata farklı bakacağım

Nicomedes çok doğru söylüyorsun ama nasıl yapacağım onu yani nasıl hayata farklı bakacağım

bence sen iyi kalpli birisin crazippp ve değer verdiğim birisin..
sende bunu bilmelisin, değerli olduğunu bilmelisin.. insanların sana değer verdiğini..
bunu yaptığında, daha önce üzüldüğün şeylerin seni üzmeye değmeyecek şeyler olduğunu, önemsiz olduğunu anlayacaksın.. asıl önemli olan sensin...
böyle düşün, ki gerçekte olanda bu
gerisi gelir zaten..

Nicomedes teşekkür ederim çok iyi geldin bana çok çok teşekkrler minnetarım dediğini yapmaya çalışacağım
ilk kez biri bana değer verdiğini söyledi
sen çok iyisin

rica ederim,
evet değer veriyorum
değer vermesem konuya girdiğimde üzülmezdim ama bu cevabından sonra sevindim..
yüzünün hep gülmesi, mutlu olman dileğiyle.. ki sen bunu hakediyorsun..
kendine cici bak değerli arkadaşım : )))

Herkesten nefret etmek,şeytandandır sevgili Crazippp.
Şeytanın sana vesvese vermesine izin verme.
İnsan Sevmeli ki,sevilsin.

Sen sevmezsen, nasıl sevilesin,nasıl değer göresin?
Kendini serin tut ve insanları sevmeyi dene.O vakit hem değer görecek,hemde sevileceksin.Beni seven çok insan var bikdiğim.Şüphesiz bu ,onları sevmemden dolayı oluşan değerdir.

usta kimseye hiçbir şey hissedemiyorum ben :S

Evet, yazılarından bunu anlıyabilyorum.
Ben bunun manevi bir sebep olduğunu düşünüyorum.(insanlar psikolojik der,fakat ben manevi diyorum)

Şeytan insanların mutsuz,huzursuz,yanlız olmalarını ister.Ve bunun için çaba sarfeder.İsterki insanlar bir birlerini sevmesin,kavga etsin,dedikodu etsin vs..

Bu vesveselerden uzaklaşmaya gayret etmeslisin.
İnsanları Sev.
İnsanlarda seni sevsin.

ergenlikte olur öyle. geçer. kendini ne kadar geliştirirsen o kadar çok iyi olur senin için, daha çabuk olgunlaşırsın.

usta üniversitem başlasın denicem sevmeyi şuan etrafmda kmse yok dniyemiyorum

hardplayer bu ergenlikle ilgili değil çocukluktan gelen bir şey hani psikologlar der ya cocukken travma yaşarsan ilerde karşına cok cıkar diye buda onlardan

hardplayer bu ergenlikle ilgili değil çocukluktan gelen bir şey hani psikologlar der ya cocukken travma yaşarsan ilerde karşına cok cıkar diye buda onlardan

ne olduğu açıkça görülüyor. sevgi ile ilgili sorunların varsa ve bunları aşmak istiyorsan öncelikle sevginin ne olduğunu bilmelisin. sana erich fromm'un sevme sanatı adlı kitabını öneririm, e-kitap olarak da dolaşıyor internete,bulabilirsin. bana kalırsa ergenlik psikolojisi, en azından kullandığın üslup öyle. yalnızlık insanı böyle durumlara sokar, umarım çevrene güzel insanlar dolar. benim tavsiyem kültürlenmendir, salak ve cahil insanlarla iyi dostluk kurulmaz, kültürlü insan kültürlü insanı çeker, daha iyi dostluklar kurmanı sağlar.

uslübümda sıkıntı olabilir çünkü ne zaman kendimi anlatmaya çalışsam anlatamıyorum hem yazarak zor oluyor karşılıklı konuşsak anlardn beni hardplayer tavsiyen için teşekkürler o dediğin kitaba bakacağım sonra

sosyal becerilerin arttıkça iletişim becerilerin de artar, kendini daha iyi anlatmanı sağlar bu. ben de kendimi hiç ifade edemem. hepsi geçer :D takmayacaksın, tak açacaksın.

yerleştim ön kaydımı yaptım pazarteside asıl kaydı mı yapacağım hardplayer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri