Yarchitecten
Gümüş Üye
Evet bedenin ne yapılsın istersinNeyin sonrası ? Öldükten sonra mi?
Evet bedenin ne yapılsın istersinNeyin sonrası ? Öldükten sonra mi?
Denize atsınlar ama kıyıya da vurmak istemiyorum.Evet bedenin ne yapılsın istersin
Özellikle yurt dışındaki arkadaşlara söylüyorum; bu özgürlükçü Batı su'da israf olmasın diyerek suyuna pilav pişirirler bilginiz olsun : ) hani restaurantlarda Bence pek yemek yemeyin. Yoksa belki 3 gün önce arkadaş olduğunuz birinin bedeni ile yapılmış bir çorba içebilirsiniz ; )) Hani ben demiş olayım da aklınızın bir yerinde bulunsun.
Dünya atmosferine en çok zarar veren ülkenin milli çıkarları doğrultusunda çevre anlaşmalarından çıkmasını gördü bu gözler. Ve hala bize Batı uygarlıktır diyorlar. 4 5 yıla kadar yapılan yemeklerde mikrobiyolojik araştırmalar yapılması tavsiye edilir.
Miami açıklarındaymış, ben ilk kez duydum.eritme değil de su altı mezarlığı vardı bir ülkede.
turistik geziler de duzenleniyordu
İlgili Yasa: MADDE 5 (1) Yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. (2) Yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.