Çeşme’de tuvalet fiyatı 50 TL

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eksik bir bakış açısı.
Doğru olan ise, Çeşme’de tuvaleti kullanmak 5 TL, burjuvamsının bku üstüne bk yapmak 45 TL olmak üzere Toplam 50TL’lik maliyet söz konusu.

Son düzenleme:
deniz, içine işenebilen bi su birikintisiyken dışarda tuvalete gitmek -fiyatı ne olursa olsun- kerizliktir.

Sıçma eylemini gerçekleştiren organ hakkında ileri geri konuşmayı gerektiren bir konu haline gelir 50 liraya sıçmak

bu topic sayesinde aklima geldi. cok alakasiz belki, ama tuvaletin onemini vurgulayan bir olay. lazim. her yerde. bedava ve temiz olanindan. benim bir zamanlar paris'e gidip, orada yedigim ictigimden dolayi ishal olup ve bundan dolayi hollanda'ya geri donmemizi aklima getirdi. buralarda wc 1 veya 2 euro'luk olabiliyor. ona bile i ih yapiyom. 50 tl, hell na.

kisacasi; tuvaletler onemli, yapmayin bunu. pls. yoksa bunun sonuclarina, cevre kirliligine falan filan sizler katlanirsiniz. thnx.

Son düzenleme:
bu topic sayesinde aklima geldi. cok alakasiz belki, ama tuvaletin onemini vurgulayan bir olay. lazim. her yerde. bedava ve temiz olanindan. benim bir zamanlar paris'e gidip, orada yedigim ictigimden dolayi ishal olup ve bundan dolayi hollanda'ya geri donmemizi aklima getirdi. buralarda wc 1 veya 2 euro'luk olabiliyor. ona bile i ih yapiyom. 50 tl, hell na.

kisacasi; tuvaletler onemli, yapmayin bunu. pls. yoksa bunun sonuclarina, cevre kirliligine falan filan sizler katlanirsiniz. thnx.
Adamla zaten röportaj yaptılar. Gelmesinler diye 50 TL yaptım, gayet de mutluyum diyordu. Artık tuvalet yerine tavana mı yapıyorlardı, duvara mı yapıyorlardı nereye yapıyorlarsa bıkmış adam.

Ama benim favorim yine Züvaslı Esnaf.

Geri