Cesaret mi aptallık mı

• Kullanıcı eSc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4823 gün önce görüldü
Cesaret mi aptallık mı?

Kanada'lı bir maceracı gözüne mürekkep enjekte ederek rengini değiştirmek istedi..
--------------------------------------------------------------------------------

Bir insan göz rengini değiştirmek isterse ne kadar ileri gidebilir? Pek çok kişinin aklına gelebileceği gibi lens takmaktan bahsetmiyoruz.. Kanada'lı Pauly adındaki bu maceracı "sanat" düşkünü, göz rengini değiştirmek için, göz beyazına mürekkep enjekte ettirdi ! Gazetelere verdiği açıklamada "Bu prosedür çok sıkı bir şekilde geliştirildi ve mevcut tüm riskler hesap edildi. Tabi ki bu hala çok riskli ve tehlikeli bir operasyon. Kimsenin beni örnek almasını istemiyorum." diye konuştu. Enjeksyon işleminden sonra sağ gözü tamamen maviye dönen Pauly, "Şimdi tek yapmamız gereken kör olacak mıyım yoksa böyle mi kalacağım diye oturup beklemek.." diye ekliyor.

benim gozlerim normalde yesil. gunese cikinca mavi oluyorlar, su altinda beyaz oluyorlar, uyurken turuncu oluyorlar.

"Mürekkep" sonrasını okumadım hocu.

bu ileti fiskos masamdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir de düşünce gücüyle göz rengini değiştirdiğini iddia edenler vardı, onları da analım.d

Gözünü kaybetme ihtimali var resmen deneme yapmış .
Adi cesaret değil kesinlikle bence, adını siz koyun:)

Geri