Çernobil Hakkında

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
Sadece dizi değil birçok belgesel ve olayın tanıklarının konuşmaları da var ikinci attığımda baş mühendisin savunması var. :)

Sadece dizi değil birçok belgesel ve olayın tanıklarının konuşmaları da var ikinci attığımda baş mühendisin savunması var. :)
Çoğunu izledim @kLara yemişim savunmasını.
Birde nükleer reaksiyon gerçekleşti. Dünyaya rezil olmamak için saklıyorlar lanet sscb ciler. Pis komunistler :D

Geçen yıl ramazan bayramında digitürk 3 gün kanalları ücretsiz açmıştı. O zaman izlemiştim. Güzeldi

bacadan fırlayan reaktör parçalarını elleme gerizekalılığını büyük ihtimal ben de yapardım....... dizinin o anlarını gayet empati içerisinde izlemiştim.....

Reaktör araştırması yapayim diyip dizi izlerken bulmuş kendini sonra bana çaptan düşmüş diyorsun @kLara
Ben de geçen otoimmun ensefalit araştırırken doktorlar dizisinde buldum kendimi. Suat zenan'a aşkını ilan etti. Ben de durur muyum. Hemen yapıştım gözcünün dudaklarına hahhaha

Reaktör araştırması yapayim diyip dizi izlerken bulmuş kendini sonra bana çaptan düşmüş diyorsun @kLara
Ben de geçen otoimmun ensefalit araştırırken doktorlar dizisinde buldum kendimi. Suat zenan'a aşkını ilan etti. Ben de durur muyum. Hemen yapıştım gözcünün dudaklarına hahhaha
Kapasiteniz bu kadar naparsınız ? :)
Reaktör değil nükleer enerji santrallerinin işleyişi ve çevreye etkilerini dedim öncelikle bu olayıda astrofizikçilere bağlamanıza döndürmeyin.

Sizden doktorlar değil de doctor who bağlamınızı beklerdim ama kamillikte sınır yok bilirim. Diziyi ve belgeselleri izlemediğiniz baya net o nedenle tartışmaya gerek yok. 14 Mart Tıp bayramınız kutlu olsun.

Hayır niye bana kuruldun ki sen şimdi.

Ikizler ya o yuzden. .d normal .d

Geri