Ceren Kimdir ?

Konu sahibi son olarak 4768 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslen İstanbul'lu annesi babası Sivas'lıdır. Sakarya Üniversitesi Öğrencisidir. 4 yıl sonra Ales sınavına girip Üniversitelerde Öğretmen olmak için çabalamayı hedefleyen bir bayandır. Ailesine son derece düşkün. Saf, temiz kalpli, suskun birisidir. 20 yaşına girmek üzere olan kişiliktir. Resimdende belli olduğu gibi Masumdur. :icon_wink: Yani herkez öyle diyor.
İnsanları sever fakat HAYVANLARI daha fazla seven bir kişiliktir. Hele köpek hastasıdır bu kız :) Ne kadar kızsada affedicidir. Kimsenin kalbini kırmamak için kendisini yiyip bitiren şaşkının tekidir :heyoo: Bağlama çalmayı seven bir o kadar da Sizleri SEVEN BİRİSİDİR...
:karaoke:
SİZİ SEVİYORUM :gtr:

4 yıl sonra Ales sınavına girip Üniversitelerde Öğretmen olmak için çabalamayı hedefleyen bir bayandır.

Allah Sabır Versin :) ALES O zamana Kadar Çok Değişime Uğrar Merak etme Sen :D Değişe Değişe Bire Hal Ettiler Sistemleri ..

Hiç sorun değil çalışırım :) Şuan ben uzaklaştırma aldım. O yüzden kaydımı dondurmuş gibi gözüküyorum. Uzaklaştırma aldığım okulda ÖĞRETMEN OLUP ÖĞRENCİLERİME YOL GÖSTERMEYİ HEDEFLİYORUM.. inşallah olurum ya çok istiyorum :) Çocukluğumdan beri hayalimdir öğretmen olmak.

Ben de Aleslere üds lere kpss lere kpds lere yds lere çok girdim seni şimdiden anlıyorum :D
Akademisyen olmak hala da içimde kaldı, olur belki :)
Senin bölüm ne ? Umarım hedefine ulaşırsın. Memnun oldum.

Memnun Olduk Ceren :) Allah Sabır versin Yardımcın Olsun . İnşallah istediğin mevkiye ulaşırsın :)

Ol Hocam Ol :D Sende Ol Binlerce Adam Bekliyor Ama Sende Ol Hakkında Hayırlısı :) Tanıdıgımıza Memnun Olduk O Halde (:

Bende memnun oldum neyzen. İşletme bölümü öğrencisiyim. Meslek yüksek okullarında İşletme bölümü dersine girmeyi hedefliyorum. Umarım ulaşırım. umarım sende hedefine ulaşmışsındır yada ulaşırsın canım benim :)

Ceren seni tanımak güzeldi :)
Sen yine de öküzleri sevme olur mu :D Sırf seviyorsun diye insanlarda öküzlere benzer bak söyleyim :D

Seni tanımak güzeldi Ceren (:

:) Kendimi tanıtırken sizleride tanımak güzel :)

Hımm sessiz olma biraz girşken ol bana katılırsan geveze ederim seni 2 güne :p
Doğru hayvanlar daha iyi bazen ihanet etmiyorlar arada ısıranlar var onları görmeyelim :p

hayvanları sevmeyen insanlarıda sevmez kanatindeyim ben biraz fazlaca hayvanseverim birde bağlama olayına gelirsek sevilmez mi beya böyle alırsın eline tıngır tıngır kendimden biliyorum rahatlatıcı :) seni tanımak güzel hoş geldin sefalar getirdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri