cennette şarap var mı?

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Cennete gittik de şarabı kaldı. Tüm ibadetler tam, kulluk tam zaten cennet garanti.

Serbestlik yok mu orada? Zaten kazanmışım ödülü vur patlasın çal oynasın yapamayacak mı gidenler?
Bilgi sıfır bende bu konuda, hedefim ödül kazanmak olmadığından olsa gerek ,bilmiyorum . Ben daha çok yaradanın rızasını önemsiyorum. Ödül kazanırsam ve buraya ulaşırsam detaylı bir şekilde anlatırım herkese lakin şu an sen ne biliyorsan ben de onu biliyorum:)

Bana cennette çay kahve olsa kafi lakin alkol tüketmiyorum

Cennet ve cehennem de göreceğimiz hiç bir şey bu dünyadakilere benzemeyecek ama biraz olsun anlayabilelim diye tasvir edilirken bildiğimiz nesneler kelimeler kullanılmıştır ..

Orada bugün nefsinizle yaptığınız değerlendirmelerin hiç biri aklınıza bile gelmeyecek .. Keşke anlayabilseniz ..

Beni cennette buraya atsınlar yeter. İçmesem de olur:

s-364c8d9b1b5a8a100a47e7ad9f9b69082caf8821.jpg

Aç kuranı oku ?

9 senedir okuyorum zaten .. Kuran da öyle bir bilgi yok uydurma ..
Kuranın neresinde ALLAH kullarına " burada şarap var ama size içirmeyeceğim? " buyurmuş göster bakayım ..
Bu arada sağlam gel ya da yanlış anlamışım geri çekil de sonra mahcup olma ..

9 senedir okuyorum zaten .. Kuran da öyle bir bilgi yok uydurma ..
Kuranın neresinde ALLAH kullarına " burada şarap var ama size içirmeyeceğim? " buyurmuş göster bakayım ..
Bu arada sağlam gel ya da yanlış anlamışım geri çekil de sonra mahcup olma ..

Yahu kardeşim senin edepsizliklerin yüzünden 4 kişi banlandı ? sen ne çok biliyorsunya aç kuran oku cenette ırmak varmı yokmu boş konuşma? canımıda sıkma okumuşsunda boşa okumuşun ? laf kalabalığından başka birşey yapmıyorsun . tetikliyorsun anca neyse seninle tartışmıcam seviyemde değilsin

Yahu kardeşim senin edepsizliklerin yüzünden 4 kişi banlandı ? sen ne çok biliyorsunya aç kuran oku cenette ırmak varmı yokmu boş konuşma? canımıda sıkma okumuşsunda boşa okumuşun ? laf kalabalığından başka birşey yapmıyorsun . tetikliyorsun anca neyse seninle tartışmıcam seviyemde değilsin

Kimin multisisin olm sen ? Adam yerine koyup soru sorduk hata ettik ..
Öyle bilmediğin mevzulara atlarsan bilen biri çıkar ve seni böyle madara eder işte ..
İşiniz gücünüz ALLAH'a ve çevrenize iftira atmak ..

Ayrıca zekana hayran oldum .. Benim itirazım cennette şaraptan ırmaklar olmasına mı yoksa cennette şarap olmasına rağmen içemeyecek olmamıza mı !! İyi oku da anla .. Daha neye itiraz ettiğimi anlayabilecek kapasiten bile yok :)

Kimin multisisin olm sen ? Adam yerine koyup soru sorduk hata ettik ..
Öyle bilmediğin mevzulara atlarsan bilen biri çıkar ve seni böyle madara eder işte ..
İşiniz gücünüz ALLAH'a ve çevrenize iftira atmak ..

hadi git bahçeye parka orada oyna multiymiş ? seninle tartışmıcam. senden iyi iftiracımı olur .yazma kardeşim bana

Geri