Cennette Cinsellik ve Huri Meselesi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ya bu konu geyik kısmına alınmalı. zira çok komik ^89

Cinsellik yok nerede yazıyorda orada. Neyse sen ne istiyorsun onu söyle uzatma artık. Nuri yoksa hacı Osman'da olur sana.
Mantık yürttüm. Üreme yoksa cinselliğin de bir anlamı olmaz.
Hayvanları kısırlaştırınca üreme iç güdüleri de köreliyor ve şişmalıyorlar.
Hatta Boğa boğalıktan çıkıyor, Öküz oluyor. Bu dünyada bile üreme yoksa cinsellik de sönüyor.

Mantık yürttüm. Üreme yoksa cinselliğin de bir anlamı olmaz.
Hayvanları kısırlaştırınca üreme iç güdüleri de köreliyor ve şişmalıyorlar.
Hatta Boğa boğalıktan çıkıyor, Öküz oluyor. Bu dünyada bile üreme yoksa cinsellik de sönüyor.
Yanılıyorsun, cinsellik sırf üreme için değil. Belki siyasal islamcılar çocuk yapma dışında cinsellik yaşamıyorlarsa orası ayrı ama cinsellik sırf üremek için değil canım.
Senin mantığına göre cennete gidenler öküzleştirilecek.
Ula Cennete gidip "öküz" gibi yaşayacağıma cehenneme gider yanarım daha iyi ama,sen hala ilk yorumumdaki soruya itinatla cevap vermemek için her şeyi deniyorsun.

Yanılıyorsun, cinsellik sırf üreme için değil. Belki siyasal islamcılar çocuk yapma dışında cinsellik yaşamıyorlarsa orası ayrı ama cinsellik sırf üremek için değil canım.
Senin mantığına göre cennete gidenler öküzleştirilecek.
Ula Cennete gidip "öküz" gibi yaşayacağıma cehenneme gider yanarım daha iyi ama,sen hala ilk yorumumdaki soruya itinatla cevap vermemek için her şeyi deniyorsun.
Sen cevabımı anlayamıyorsun. Aklın hep cinsellikte. Nasıl yerlere takılıyorsun oralarda?

Sen cevabımı anlayamıyorsun. Aklın hep cinsellikte. Nasıl yerlere takılıyorsun oralarda?
Ben kıvrak cümleleri anlayamıyorum, kısa ve öz olsun cevabın.
Hadi söyle ne arzulzyorsun Cennette kendin için Huri mi Nuri mi yoksa her ikisinide mi?

Ben kıvrak cümleleri anlayamıyorum, kısa ve öz olsun cevabın.
Hadi söyle ne arzulzyorsun Cennette kendin için Huri mi Nuri mi yoksa her ikisinide mi?
Güzel bi Boğaz manzaralı Yalı, 40 tane de sarışınından, esmerinden, kızılından, hepsinden karışık olsun.
Bunun için önce seni dine döndürmem gerekir. Zor bir iş ama başaracağım. İstikrarla ve inatla seni ikna edeceğim.
Anlaşılan Nuri seversin ama öyle olmaz. Almazlar seni içeri. Burada yasak sa, orada da yasak.

Güzel bi Boğaz manzaralı Yalı, 40 tane de sarışınından, esmerinden, kızılından, hepsinden karışık olsun.
Bunun için önce seni dine döndürmem gerekir. Zor bir iş ama başaracağım. İstikrarla ve inatla seni ikna edeceğim.
Anlaşılan Nuri seversin ama öyle olmaz. Almazlar seni içeri. Burada yasak sa, orada da yasak.
La çavuş neden 40 tane kadını madem cinsellik yok. 40 tane sap da olur sana.

Çok uzun yazı. Sen Cennette kaç Huri düşecekmiş onu söyle :)

Sırf temizlik için mi ihtiyacın var? Hani yazmıştın ya orada öküzleştiriliyoruz diye. Öyleyse hiç gitme daha iyidir. Öküz olmanın neresi iyi kurban?
Orada zaten hep mutlu olacağız. Ruhumuz huzur bulacak. Sen kalabalığa karışmaya bak. Zebanilere fazla yaklaşma.

Başlıktaki bir kelimeyi değiştirsek mi? Kötü anısı var öyle hatırlayınca bi mide bulantısı tuttu.

Geri