Cennet Uykum'a

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Hepinizin hayatındaki varolan yada varolmasına izin verdiğiniz cehennemleriniz vardır.
Ve o cehennemde yanmak size sadistçe zevk verir bunun adınada aşk acısı denir :)
Aşk acısı denen şeyin ego acısından başka bişey olmadığını kavramak zordur çünkü herkesin aşkı kendince gerçek aşktır.. Tıp ki 3-5 yaşlarında 30 35 yaşındaki adamlara aşık olmak kadar gerçektir hemde :) Çocukluğun heyecanı her yaşta vardır insanın kalbinde ...

Bende kendi cehennemimde yanıp , bundan zevk alanlardandım belki de :)
Hayatta en büyük gücün kendi gücünüzün farkında olmaktan geçmesiyle başladığını ve daha sonra cehennemin içindeki tek soğuk odayı keşfetmeyi öğrendim...
Şimdi gerçekten aşık olduğuma yemin dahi edebilirim... İnsanların bir cehennemi vardır bunda yaşamaktan çoğu kez zevk alır.. Ama cennetlerinizede gözlerinizi kapamayın....

Şimdi ise bir cennette uyanıp bir cennette gözlerimi kapatıyorum ... Hepinizede bir cennet diliyorum...

Cennet Uykum (SENİ ÇOK SEVİYORUM)

ßaşak

Lan ben eski başağı istiyorum.
Senin içine kim kaçtı ...
Hııı ?

Seni kendine bu denli aşık eden eniştemi tebrik ediyorum sanada geçmiş olsun diyorum laa kanka :D

Her ne kadar sana beni unutturduğu için ona kızgın olsamda seni mutlu ettiği için seviyorumda.. Mutluluk sana çok yakışıyor kuzum çoktan haketmiştin bunu...

Her ne kadar sana beni unutturduğu için ona kızgın olsamda seni mutlu ettiği için seviyorumda.. Mutluluk sana çok yakışıyor kuzum çoktan haketmiştin bunu...

Seni hic bir zaman unutmam sen benim en kiymetlimsin sadece bazi seyler var sende cok iyi biliyorsun anlayslim ruh ikizim benim:srl:

Haketmiştin bunu. Mutluluğun daim olsun hep.

Geri