Cennet gözlüm

Konu sahibi son olarak 928 gün önce görüldü
Merhaba arkadaslar sizlere yaşanmış hikayemi anlatmak istiyorum. 12 nisan 2011 sabahı rahatsızlanarak Ankara Gazi Hastanesine gittim. apandist ameliyati olacagimi söylediler. bir odaya gönderdiler. odaya girer girmez hayatımın anlamıyla göz göze geldik. vurulmuştu ona. ameliyattan sonra yine aynı odaya aldılar. gözlerimi açar açmaz onu gördüm.o kadar güzeldi ki. her neyse tanıştık.facebooktan felan ekledik.konuşmaya oradan devam ettik.sonunda açıldım ona.o da bana karşı boş değilmiş.gunlerim o kadar güzel geçiyordu ki.onunla uyanıp onunla uyuyordum.bayağı böyle devam etti.ta ki yaz tatiline kadar.o yazliklarına ben ise adıyamana gittim.bu bizim ilk ayrılığımizdi.neyse temmuz 3 sabahı beynimden vurulmuşa döndüm.eski sevgilisiyle karşılaşmıştı.ve onunla beraberken beni almamıştı.önceleri o kadar sinirliydim ki.af edemezdim. babama açtım konuyu.kizdi önce bana.baktı ki durum ciddi.onu dusunmeden yapamıyorum.unut dedi.alkol aldım. durmadan içiyordum.ha unutmadan bu arada benim burnum da durmadan kanıyor halsiz düşüyordum.doktora gittim.lösemiden şüphelendiler.habire tahlil tetkik.günden güne eriyordum.tabi hala "cennet gozlum"u özlüyordum.bu arada da konuşmaya devam ediyorduk.oldukça pismandi.artık kanser olduğum kesinleşmişti.yurt dışına tedavi olmaya gittim.ağrım coktu.yurda dönerdönmez tekrar başladık.eskisi gibi olabileceğimizi dusunuyordum.ama olmadı. yine ayrıldık.bu sefer ikimiz de gerçekten yorulmuştuk.şimdilerde çok pişmanım.ama yapabilecek birşeyim de kalmadı.artık konuşmuyoruz.sesini duyamiyorum. ama yine de "ONU ÇOK SEVİYORUM".ışte böyle arkadaşlar.şimdi kolon kanser tüm vücudumu sardı. ölümden değil de onsuz kalmaktan korkuyorum.

Geri