Cenk Eren: Ekmekle Oynayanın Allah, Cezasını Veriyor

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
2yEHKzJ.md.jpg

Şarkıcı Cenk Eren, yıllar önce işlerine engel olan kişilere sitem etti. İsim vermeden tepkisini dile getiren Eren; "Bir tanesi yataklarda, bir tanesi alkolik olmuş. Ekmekle oynayanın Allah, cezasını veriyor" dedi.

Cenk Eren, 20 yıl sonra önünü kesmeye çalışan kişilere sitemini dile getirdi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Cenk Eren, şunları söyledi: Şimdi bana diyeceksiniz ki, 'Cenk, neden 20 sene sonra bu konuyu açıyorsun?' 20 sene sonra açmamın sebebi, ben geçen sene bu işin gerçeğini öğrendim. Hatta geçen seneden beri çok düşündüm, bunu tekrar gündeme getirip getirmemeyi. Çünkü bunu ben, bu yüzden bir arkadaşımı suçladım, bir şarkıcı arkadaşımı ve yıllarca küs kaldım onunla. Onun yaptığı söylenmişti bana ama şimdi her şey ortaya çıktı.

2yEH1d7.md.jpg

Açıklayayım size, neden böyle oldu, niye böyle yapmışlar. Ben, onlar için her zaman bir bar şarkıcısı olarak kalmalıydım. Öyle istiyorlardı. Benim konser vermemi, benim albüm yapmamı, benim televizyon programı yapmamı, benim kurumsal işlerde olmamı istemiyorlardı. Çünkü onlar sırf kendileri için her şeyi istiyorlardı.

2yEJiZb.md.jpg

Aramızdaki fark şuydu: Onlar da çok iyi şarkıcıydı veya enstrümantaldi, besteciydi, söz yazarıydı. Fakat ben hem çok iyi şarkıcıydım hem de sahnesi çok iyi olan biriydim. Onlarda o sahne yoktu, onun için yapamıyorlardı. Bunu 10 sene önce öğrenseydim, onları haşat ederdim ama şimdi bakıyorum, düşündüm, düşündüm, benim bir şey yapmama gerek kalmamış. Bir tanesi yataklarda, bir tanesi alkolik olmuş. Ekmekle oynayanın Allah, cezasını veriyor.

KAYNAK

Evet çok doğru. Kötülük bir şekilde bedelini ödüyor. Kalbiniz temizse Allaha havale edin. Gerisi Allahın takdir.

Ne ayaklar kaldırmışlar zamaninda vay be

Haber sayfası editörlerine imla dersi lazım tekrardan,neyse.
Zamanında veremediği tepkiyi şimdi veren ünlülerdensin,o yüzden fazla boş yapmaya gerek yok.

Haber sayfası editörlerine imla dersi lazım tekrardan,neyse.
Zamanında veremediği tepkiyi şimdi veren ünlülerdensin,o yüzden fazla boş yapmaya gerek yok.
boş yapmak nedir? enteresan bir kalıp harbiden...

boş yapmak nedir? enteresan bir kalıp harbiden...
Ucu bucağı olmayan,gereksiz amaçlar ve düşüncelerle meydana gelen sohbet veyahut cümleler bütünü oluyor.
Konu içerisinde soruyorsan;gereksiz yere gündeme gelmek için amaçsızca prim yaptığını düşündüğüm için böyle bir kalıp kullandım.

Ucu bucağı olmayan,gereksiz amaçlar ve düşüncelerle meydana gelen sohbet veyahut cümleler bütünü oluyor.
Konu içerisinde soruyorsan;gereksiz yere gündeme gelmek için amaçsızca prim yaptığını düşündüğüm için böyle bir kalıp kullandım.
Yanlış anlama sen kullandın diye değil ama çok skik bir cümle be abi.
14 yaşında başımıza bela kopil bir yeğenim var. Adama efendi ol dediğimiz zaman "boş yıııappma yhaaa diyor" ben de tilt oluyorum.

Yanlış anlama sen kullandın diye değil ama çok skik bir cümle be abi.
14 yaşında başımıza bela kopil bir yeğenim var. Adama efendi ol dediğimiz zaman "boş yıııappma yhaaa diyor" ben de tilt oluyorum.
Tabii ki öyle,sert bir üslup ve dil taşıyor.Günümüz ünlülerinin tek dertlerinin saçma sapan sebepler olmasına tilt oluyorum ben de.
Öperim gözlerinden,daha çok bela olacak belli ki :)

Geri