cenk erdem

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
müebbet muhabbet olarak mı açayım, cenk erdem olarak mı açayım derken, ikincisini seçtim.
gözlerimi kısıyor, etrafıma bakıyorum ve yolu kaliteli mizahtan, kaliteli geyikten geçen ihtiyar delikanlıların cenk erdem'i sevdiğini biliyorum. çok küçücüktüm, sonradan keşfedenlerden değiliz şükür kfjsd cem yılmaz mizahına karşı değilim, küfür kıyamet mizaha karşı değilim, recep ivedik'e karşıyım (ama izledim hdskj- dikkat şahan çıkabilir zamanları harikaydı bu arada) ancak cenk erdem mizahı diye bir şey var. entelektüel mizah ? (böyle bişi yok jdsk) ama evet onları dinlediğimde, izlediğimde burnuma güzel kokular geliyor.

cenk ve erdem beyler, çocukluğumun, ergenliğimin ve gençliğimin adamları.biraz hüzünleniyorum, çünkü adamlar gözlerimin önünde yaş aldılar. biz de büyüdük gerçi. gerçek bir muhabbet dinlemek isteyenler youtube'da "müebbet muhabbet" kanalını takip edebilir. biliyonuzdur işte. çok seviyom. röp the şamber açıp açıp güldüklerimden djks

bi arkadaşa bahsettiğimde, "haa ben biliyorum onları ya, çok zevzekler" demişti. sensin zevzek.

Cenk Erdem'in Soğuk Savaş'a katıldığı videosunu çok beğenip gülmüştüm.

o küçüklük zamanlarının en büyük aydınlanmasıdır benim için cenk erdem, neden mi? çünkü cenk eren ile cenk erdem'i hep aynı sanıyor, kafamda allak bullak şeyler dönüyor, cenk erdem biriyse, cenk eren başka biriyse öteki kim diye diye sonunda aydınlanmayı yaşadık. buna bu kadar aydınlanamazsınız melo hanım.
sevilir, gülünür, insanın cenkine erdem bulası, erdemine cenk olası falan gelir. cenk durmazel'e biraz aşık da olabilirim ama bu konuya girmeyelim şimdi, girmeyelim evet.

"Dört tarafı denizlerle çevrili olan çaya adaçayı denir."

Geyiği makara yapan ikili. Ya da tam tersi. Öyle yüzeysel ve yavan da değil hani. Bildiğin tadın çıkara çıkara. Tadını çıkara çıkara diyorum çünkü cılkını çıkarmıyorlar.

Hani bir tabir vardır ya; "büyük iyi de küçüğü bir şey" işte ordaki şey tam olarak Cenk beydir. Tam bir rock and roll adamı. Malt grubunun solisti. Dinlemeyi ayrı, gülmeyi ayrı severim. Öp desen öpemem olmaz.

Erdem ise daha oturaklı, daha muhafazakar. Ancak buradaki önemli husus ikisi de birbirlerinin hayatlarına asla ve asla karışmazlar. Erdem namazını kılıp gelirken, Cenk o sırada birasını yudumluyordur. Görmek istediğimiz, olmasını istediğimiz şeylere en yakın olgu belki de bu olduğu için çok seviyoruzdur, kim bilir? Altenatif turp.

Neyse; dağıtmayalım. Mizah herkesin yapabileceği bir meziyet değildir. Belki de mizah bir meziyet de değildir. Süleyman Demirelvari bir söylem oldu, evet, farkındayım. Şunu demeye çalışıyorum, içten gelen bir şeydir belki de. Ve o içten gelen şeyi müzikle, sinemayla, tarihle kısaca; kültür ile doldurmazsan ortaya sığ bir şey çıkar. Bu ikili ise farklı alanlarda birbirini tamamlayarak-paslaşarak bu işi başarıyla yapıyor. Tensel dönüşüm.

Şöyle güzel bir şey bırakıp kaçayım, uygun bir anda daha çok yazarım.

erdem- peki cenk bey bugün dinleyicilerimize alternatip turptan bahsedecek miyiz?

cenk- tabi tabi. bugün alternatif turpta, sülük tedavisinden bahsedeceğiz.

erdem- sülük tedavisi? niye sülüğü tedavi ediyoruz? yani, hasta mı zavallı hayvan?

cenk- hayvan hasta olmuş o yüzden üzerimize koyup biraz kan veriyoruz kendisine. rahatlıyor. besliyoruz onu. evcil sülük.

adamlara yaşlı demiş ya :d dkfhşadkfhkşdfh
yirmi sene önce radyoda geceleri refik kestem dinlerdim
bir gece dinleyicilerden biri mesaj atmış: abi seni yolda gördüm yaşlıymışsın sesin radyoda çok genç geliyor
adam o kadar bozulmuştu ki şu mesaja beş dakika cevap vermişti
cenk erdem ilk mesajı görse ne der acaba :dd

Pirimizdir.

İnmeyen laleler havada kaldı
Öyle lalelerdi ki inmiyorlardı

adamlara yaşlı demiş ya :d dkfhşadkfhkşdfh
yirmi sene önce radyoda geceleri refik kestem dinlerdim
bir gece dinleyicilerden biri mesaj atmış: abi seni yolda gördüm yaşlıymışsın sesin radyoda çok genç geliyor
adam o kadar bozulmuştu ki şu mesaja beş dakika cevap vermişti
cenk erdem ilk mesajı görse ne der acaba :dd

kendime de dolaylı yoldan ihtiyar delikanlı dedim:d

Yıllar geçse de hala favori ikilim. Akıcı bir şekilde saçmalayıp boşlukta süzülen muhteşem sohbet. Bir diğer favori ikilim de: kalt/ Ozan Akyol&Erman Çağlar

çok değişik bir kafaları var. çocukken tv'de uydu kanallarından birinde denk gelmiştim. ara ara açıp 3-5 dk dinler sıkılır kapatırım. esasında çok komikler ama mizah anlayışları tarzıma uygun değil... şakaları çok hızlı geçiyor yetişemiyorum. daha sindiremeden 2. şaka geliyor. bu haliyle de sürdürülemez oluyor benim için.
öte yandan;
cenk durmazelin müzisyenliği, hem bireysel hem de "malt" adındaki grubu severek bayılarak dinlerim. mesela bu adam müzisyenlik tarafıyla hayatımda çok fazla yer etmiştir.
erdem uygan ise inanç dünyası ve dini bütün kişiliği ve bu yönde yaptığı yayınlarla da dikkat çekmiştir.

Geri