Cemil İpekçi'nin kadın tecrübesi!

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye'nin fenomen Moda tasarımcılarından biri olan cemil ipekçi, Posta'dan Canan Danyıldız'a verdiği röportajda özel hayatına dair cesur açıklamalarda bulundu. Yıllar önce eşcinsel olduğunu ilan eden 68 yaşındaki İpekçi, "Yeniden bir kadınla birlikte olabilirim. Allah beni bu dünyaya renk olsun diye kelebek olarak yolladı" diyor. Gençken genelev düşkünlüğü olduğunu söyleyen İpekçi, kadınlarla sohbet etmeyi sevdiğini ama onları tanıdıkça eşcinsel olduğu için şükrettiğini söylüyor!

CİNSEL HAYATI İLE İLGİLİ İLGİNÇ AÇIKLAMALAR

İlk cinsel ilişkisini 13 yaşında bir kadınla yaşadığını söyleyen İpekçi, erkekle ilk cinsel deneyiminin ise 19 yaşında olduğunu söylüyor; hem de en yakın arkadaşıyla!

Zeki Müren'in hayatında büyük bir yeri olduğunu söyleyen İpekçi, bir gün Müren'in kendisini ağladığı bir anda teselli ettiğini söylüyor. Müren'in kendisine yönelttiği "İnsanlar hakikatleri senin yüzüne vurmadan sen çarp" sözü hayat felsefesi olmuş. Bu yüzden de eşcinselliğini hiç saklamamış.

"GENELEVE DÜŞKÜNLÜĞÜM VARDI"

Gençken pavyon ve genelev düşkünlüğü olduğunu söyleyen İpekçi, "Bayılırım geneleve, kadınlarla birlikte olurdum, onlarla sohbet etmeyi de seviyordum. Kadınları tanıdıkça eşcinsel olduğuma şükrediyorum." diyor.

Sanırım tüm suç 13 yaşında birlikte olduğu kadında. :T:
Adamı ne hale getirmiş :p

Yanı Adam açıkça ifade ediyor ki bir erkek bir kadınla Nasıl sevgili olur zevk alır anlamıyorum der gibi halbuki insanın kökü kadındır .

Haydar Dümenin yazılarını okursa genclik böyle olur.

vejeteryan olarak ulan insanlar nasıl oluyorda hayvan eti yiyorlar diye sorardım yakın zamanda da.
Ayrıca on üç yaşında cinsel ilişki yaşamış ve bunu açıkça dile getiriyor ve tepki çekmeyecektir (:
ulan 13 yaş çocuk değilmi çocuk ?
Neyse şimdi çıkıp bana atarlananlar olur kendi tercihi sanane falan diye :/

Böyle çok matafmış gibi anlatırlar,bir sürü beyinsiz onun bunun çocuğunu taciz eder işte.Bu insanlar toplumda saygı görüyor Kimdir bu adam,her tasarladığı kıyafet olağan üstü olsa ne yazar.Kişi yaşadıkları ile de saygınlık görmeli.

bari oluyosan tam ol o bıyık nedir cemil

Ortaya karışık her türlü konuyu bu alanda açarım alışkanlık olmuş Nixie

Bari Allah'ı karıştırmasaymış bu konuya.

utanma sikilma yok arkadas butun cinsel hayatini anlatiyorlar ayrintilara kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri