cemal süreya’yı bir kez daha öldüren oktay kaynarca performansı

Konu sahibi son olarak 449 gün önce görüldü

oktay kaynarca’nın sonsuz mimikle ve murat kekilli’den hallice tavırlarıyla okuduğu cemal süreya şiiri iki gündür beni krizlere sokuyor. şiir dışında her şeye odaklandığım için tadım kaçtı ve tek başıma kaçmasını da istemedim. beyler lütfen şiir okumayın, en azından böyle okumayın… allah belamızı versin okumazsanız daha çok inanırız sevdiğinize <3 teşekkürler…

Sesine yorum yapmayacağım ama oyunculuk performansı adına biraz daha değişiklikler yapmalı; hep aynı karakter, hep aynı duruş, hep aynı figür, hatta hep aynı mimikler. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olamaz'dı, şimdi de cihâna sığmıyor. Bu kafayı değiştirmeli. Kenan'dan örnek alsın biraz.

Niye bu kadar nefes alma sesini duyuyoruz, nasıl bu kadar yapmacık gülebiliyor, tövbe est. o gözler neden öyle cin kaçmış gibi ve kim şiir okumayı çok romantik sanıyor..

Bi kere adamın karekteristik bir sesi var kötü diyemem : D

Ama ben şuna aşığım

Ahmed ARİF'in siirini de cok guzel okumustu zamanin da oktay bey

• Beğen
Tepkiler: ne
o yandan yandan bakışlarla boynuna sarılamadan demeleri yok mu… tarkan’ın baba oluyorum delirmesinden bu. umarım böyle biri denk gelip şiir okur bana ve acile kaldırılırım <3

konumda sulanmak, ıslanmak ve kurumak yasaktır. çünkü ibo’ya en yakın kalan son isim benim… birkaç binle kaçırdım diktatörlüğü :(

Geri