Cemaat ve tarikatlar yasaklasın mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Özellikle cumhuriyetin gizli düşmanlarıdır çoğu,öte yandan maddi manevi hiç bir katkısı olmadığı halde tepede yuvalanmış kan emici vampirler gibi milletin sırtından cennetini yaşıyorlar.
Kapatılsa ülke maddi yönden büyük bir birikim kazanacak…kapatılsın.

Kapatılamaz, sizden öncekiler çok uğraştı çoğu toprağın altında

Adamlar holdingi olanlardan daha zengin, villa, araba vs.

Benim için cemaat ve tarikatlar aynı fetullah hoca efendi idi ya onun gibi.
Belki gerçekten dini öğreten, kul ile Allah arasına girmeyen tarikat ya da cemaat vardır ama o da çok azdır.

Bunların genelde amacı o çakma din inançlarıyla şeriat getirmek, cumhuriyeti yıkmak, anayasaya karşı gelmek.

Yasaklanamaz.
O zaman her inancin tarikati kapatilmak zorunda kalir.
Gör ondan sonra cümbüsü.

Tapmak değil hürmet, saygı, muhabbet sen anlayamazsın
Öyle bir anguta ne hörmeti ve saygıyı göstereceksin. Şimdi yedi zaten yiyeceğini kurtaran da olmaz. Meymenetsiz gericinin birisi ile ne muhabbetin olacak.
Sorularıma cevap ver önce?
Kan emici kim?
15 Temmuz darbe girişiminin planlayıcısı, finansörü ve destekcisi kimler, hangi ülkeler,...?

forumdaki tarikatci uyeler yasaklansin mi diye okudum başlığı ilahi yabani

tarikatların olması gerek ki oluşturan aileler hem burada hem de obur tarafta rahat etsin.
su anda daha kalabalik , daha guclu ve daha legal bir haldeler.
normalde yasalara gore tarikat lideri cart curt ilan edilmek bildigim kadariyla yasalara aykiri.
ama ne trajikomiktir ki cumhurbaskani bizzat ilan ediyor.

cok acik bir kutsal kitabi anlayamayan adamlar neden gidipte bir hocaya sorar anlamiyorum. bununla ilgili alimler , ulemalar bilir kisiler bunu yapmazsa muazallah sknti cikar diye diye zaten milleti alistirdilar. sorun tarikatlerden ziyade dinlerde abi insanlarin inanc sisteminde ki bosluk ve tekinsizlikte sanirim.

Kapatılsın tabi yabancı olan tarikatlar yahudilerin, ermenilerin falan arkadaşın aşağıda dediği gibi haklı bence .

Özellikle cumhuriyetin gizli düşmanlarıdır çoğu,öte yandan maddi manevi hiç bir katkısı olmadığı halde tepede yuvalanmış kan emici vampirler gibi milletin sırtından cennetini yaşıyorlar.

Hz Muhammed (sav) hangi tarikatten idi?

Geri