Cemaat kanalları duyurdu: Fethullah Gülen hastaneye kaldırıldı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Her kim ki bizden sizden farketmez o serefsize hoca diyenin Allah bin bir turlu belasini versin.

Sende diyebilir misin iba ?
Ben her zaman diyorum ve şimdi de tekrarlıyorum, hepsinin Allah belasını versin.
Ama @ibadeath diyemez çünkü muhterem hocası, aynı yolun yolcuları, Tayyibin adamı,.....

İbadeth geçmiş olsun kainat imamınız hastalanmış git bi badem bıyıklılarına badem yağı sür kendine gelsin Allah’ın gariban kulu

Geçmişle gelecekle alakası yok arkadaşlar. Akp tarikatları sever. Varlığı tarikatlara bağlıdır. Dün gülense bugün menzil olur yarın ismailaga. Bu tarla farelerin soyu bunlar. Reddedemezler.

“Çok değil 6 sene önce ölseydi; bugün Gebersin diyenler çamlıca camisini Gülen Mescidi yapacaktı.

Kader böyle bir şey”

İnanılmaz olay ya, 2016 öncesi olsa burada hatim indirilirdi xd xd insanların geçmişten kalma fetö öven postlarının temizlenmesi de ayrı bir mucize xd xd

İnanılmaz olay ya, 2016 öncesi olsa burada hatim indirilirdi xd xd insanların geçmişten kalma fetö öven postlarının temizlenmesi de ayrı bir mucize xd xd
Hoco ofondoyo hokorot odomozson diyen ne idüğü belirsiz k.hpe veletlerle dolardı ortalık muhtemelen. İsim vermeme gerek yok zaten öyle olduğunu bilen üstüne alıp alıntı yapıp tepki gösterir zaten.

Ölmesin ya biraz daha yaşasın, insanların sosyal medyada küfür ettiği için yargılanmayacakları biri fethullah p.çi.
doya doya küfür edebilme özgürlüğümüzü öldürme yarabbilalemin

Hoco ofondoyo hokorot odomozson diyen ne idüğü belirsiz k.hpe veletlerle dolardı ortalık muhtemelen. İsim vermeme gerek yok zaten öyle olduğunu bilen üstüne alıp alıntı yapıp tepki gösterir zaten.
Çok komik ya, hoca efendilerine laf ettik diye az küfür yemedik, şimdi bik bik bik xd

Geri