B
BuYuCu
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Buda chp nin yeni adalet bakanı bekir bozdağ
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmişte de bugün de bu gerizekalıya tapanın, destek olanın, elini öpenin, muhterem hoca diyenin,..... Allah belasını versin mi?Geçmişi bırak bugüne gel,
Sanem derse derimGeçmişte de bugün de bu gerizekalıya tapanın, destek olanın, elini öpenin, muhterem hoca diyenin,..... Allah belasını versin mi?
Hadi maçan yiyorsa evet de.
Sende o yürek yok. Memleketin ağzına nıçtınız.Sanem derse derim
Geçmişte de bugün de bu gerizekalıya tapanın, destek olanın, elini öpenin, muhterem hoca diyenin,..... Allah belasını versin mi?
Hadi maçan yiyorsa evet de.
Sanem derse derim
Ben her zaman diyorum ve şimdi de tekrarlıyorum, hepsinin Allah belasını versin.Her kim ki bizden sizden farketmez o serefsize hoca diyenin Allah bin bir turlu belasini versin.
Sende diyebilir misin iba ?
Belasını versinHer kim ki bizden sizden farketmez o serefsize hoca diyenin Allah bin bir turlu belasini versin.
Sende diyebilir misin iba ?
Hoco ofondoyo hokorot odomozson diyen ne idüğü belirsiz k.hpe veletlerle dolardı ortalık muhtemelen. İsim vermeme gerek yok zaten öyle olduğunu bilen üstüne alıp alıntı yapıp tepki gösterir zaten.İnanılmaz olay ya, 2016 öncesi olsa burada hatim indirilirdi xd xd insanların geçmişten kalma fetö öven postlarının temizlenmesi de ayrı bir mucize xd xd
Çok komik ya, hoca efendilerine laf ettik diye az küfür yemedik, şimdi bik bik bik xdHoco ofondoyo hokorot odomozson diyen ne idüğü belirsiz k.hpe veletlerle dolardı ortalık muhtemelen. İsim vermeme gerek yok zaten öyle olduğunu bilen üstüne alıp alıntı yapıp tepki gösterir zaten.
Nerden alındığının ne önemi var resim hakkında ne düşünüyorsun çıplak gözle görsen yine CHP ye toz kondurmazsin odatv, sözcü, cumhuriyet yayınlayacak değil yaAkitten mi aldin bunu