Cemaat kanalları duyurdu: Fethullah Gülen hastaneye kaldırıldı

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki evinde sağlık durumu ağırlaşan Fethullah Gülen, hastaneye kaldırıldı.

Gülen Cemaati'ne bağlı yayın organları tarafından teyit edilen olay hakkında, Gülen'in sağlık durumunun iyi olduğu ancak hastanede gözetim altında tutulmasının doktoralar tarafından uygun görüldüğü aktarıldı.

Hüseyin Aygün: “Fettullah Gülen hastaneye kaldırılmış. Entübe edilmiş. Günleri sayılıymış. Bu olay 2016 öncesi olsaydı; tüm AKP’liler Amarika’ya gider; kaldığı evi türbeye çevirirlerdi...”

Gebesin dürzü. İnşallah destekleyicileri de beraber geberirler.

Allak rakmet eylesin.

Muhterem hocaefendimize Allah'tan sifa diliyorum.
Bu gece bütün dualarınız hoca efendi hazretleri için okunsun.

Kilicdaroglunun cagrisina cevap vermis hoca baksen kimler kimlerle

Yukardaki postum tabiki bir ironi idi.Ancak şahsen ben ölmesini istemem çünkü ali tatar kuddusi okkir türkan saylan ve nice asker polis aydın gazeteci devrimci bu ülkeyi sevenlerin intikamını almadan ve nice yok olan yıkılan yuvaların hesabını vermeden gitmesin.
Egerki bu durum dershaneler savaşı olmadan 17/25 aralık yolsuzluk operasyonu öncesi olsaydı başta AKP lideri olmak üzere bütün akpliler şuan için ülkede milli yas ilan ederlerdi.

Yukardaki postum tabiki bir ironi idi.Ancak şahsen ben ölmesini istemem çünkü ali tatar kuddusi okkir türkan saylan ve nice asker polis aydın gazeteci devrimci bu ülkeyi sevenlerin intikamını almadan ve nice yok olan yıkılan yuvaların hesabını vermeden gitmesin.
Egerki bu durum dershaneler savaşı olmadan 17/25 aralık yolsuzluk operasyonu öncesi olsaydı başta AKP lideri olmak üzere bütün akpliler şuan için ülkede milli yas ilan ederlerdi.
Ironiyi anlamayacak olanlar var aramizda artik bunu ogren pasam adam ciddi ciddi chp diyor, dune kadar yaptiklari herseyi unutmuslar gibi

Ay yine sinirlendim soldan soldan geliyorlar bana, gecmis yillarin butun haberlerini suraya actirmayin bana

Son düzenleme:
Ironiyi anlamayacak olanlar var aramizda artik bunu ogren pasam adam ciddi ciddi chp diyor, dune kadar yaptiklari herseyi unutmuslar gibi
O onların sorunu ancak şu varki bunu 10 yaşındaki çocuk da bilir.
Geçmişte kimin bunlara kozmik odayı açtığını kimin FETO üyelerini yanına koruma olarak aldığını bilir.
Ama şu bir gerçektirki ülkeyi 25 yıldır chp yönetiyor. Hırsızları arsizlari tecavüzcüleri din istismarcilarini chp kolluyor.
Napak huylu huyundan vazgeçmiyor
Bu saatten sonra insanları değiştiremeyiz. Adi üzerinde chp

1657569633668.png

Geldim, bak icisleri bakanin kimin onunde diz cokmus?

1657569691501.png

Nurettin nebati al sana kimlerle ?

Hadi simdi chpli birinin fotosunu koy suraya Gulenle ben forumu birakayim?

Geri