Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cemaat intihar et diye baski yapmış demedik ki. Cemaatin yaptığı dinsel baskıya dayanamamış oğlan dedik. Yok ateist arkadaş yok bok püsür. Diyelim ben ateistim. Sana dedim at lan kendini aşağı. Atacak mısın? Olur mu lan öyle bişey. Koruma şu bedevileri. Bak sonra darbe falan yapmaya çalışıyorlar siz de mesaj silmeye yetişemiyorsunuzYalancının mumu yatsıya kadar yanar_ Sonun da gerçekler ortaya çıkar
Ateist arkadaşını nasıl dinlemeyecekse, dinsel baskıyıda dinlemesin o zaman . Din baskısı olduğuna inanıyorsun da ateist arkadaşının baskısına neden şeaptın şimdi anlamadım ;dCemaat intihar et diye baski yapmış demedik ki. Cemaatin yaptığı dinsel baskıya dayanamamış oğlan dedik. Yok ateist arkadaş yok bok püsür. Diyelim ben ateistim. Sana dedim at lan kendini aşağı. Atacak mısın? Olur mu lan öyle bişey. Koruma şu bedevileri. Bak sonra darbe falan yapmaya çalışıyorlar siz de mesaj silmeye yetişemiyorsunuz
Ateis arkadaş baskısı olduğu yalan.Ateist arkadaşını nasıl dinlemeyecekse, dinsel baskıyıda dinlemesin o zaman . Din baskısı olduğuna inanıyorsun da ateist arkadaşının baskısına neden şeaptın şimdi anlamadım ;d
Sence?baski degil,tesvik etmis,gazlamis felan
o degil de bu cocuk bu reddeye nasil geldi onu arastirmak lazim
Yok canım sende sokağa atmazdı her halde dimi . Tıp öğrencisi idi yanılmıyorsam, tek bir gerçek var yazık oldu çocuğa. Aile değil de aile olabilmek önemli.Ateis arkadaş baskısı olduğu yalan.
Cemaat baskısını yok saysin diyemezsin çocuk ailesi tarafından bunlarin yurda verilmiş. Ya onlara biat edecek yada sokakta kalacak.
Geçmiş olsun .Dini baskiyi dinlemesin diyen kim turkiyede yasamiyor sanirim. bizim komsunun kizi da kafasini acmak istemesine ragmen ailesi tarafindan baski altinda kalinca intihara kalkismisti. Yavrum neyseki kurtuldu.