Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sosyal medyada dönen 'bu memeleri cem yılmaz yedi'' muhabbetini bu şekilde paylaşmış.
şunu bile cem yılmaz sizinle dalga geçiyor diye savunuyorlar : /
Klasik tc erkeği. Kesin serenay terk etti. Ondan bu kuyruk acısı bence…adamın bide sevgilisi var :ASD:AS
aşamamış kadını hala diye yorumladım SA::AS: komik duruyor xd
Cem yılmazın eski popülerliği de pek yok işlerle gündeme gelemediğinden böyle gündem olmaya çalışıyor işte… duruma yorulmalık gönderiler atıyor işte…Serenay'a gönderme olacağına ihtimal bile vermiyorum. Adamın her yaptığı şeyi olay yapmaya yer arayan bir medya var zaten. Haaa bi de iki insan birlikte oldular, vakit geçirdiler sonra ayrıldılar birbirilerinin akıllarına bile gelmiyorlar belki ama işsizler napsın konuşuyoruz kafamızda kuruyoruz işte.
Ben katılmıyorum. Cem Yılmaz gündem olmaya çalışacak bir adam değil bence. Cem Yılmaz her zaman popülerdir yeni dizisi de geliyor mis...Cem yılmazın eski popülerliği de pek yok işlerle gündeme gelemediğinden böyle gündem olmaya çalışıyor işte… duruma yorulmalık gönderiler atıyor işte…
Serenay dilerim böyle bir paylaşım yapmamıştır, hiç yakıştıramadım.