Cem Yılmaz’ın paylaşımı Serenay Sarıkaya’nın dekoltesine gönderme mi?

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesindeki kıyafetiyle gündem oldu. Cem Yılmaz'ın son paylaşımı ise Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme olarak yorumlandı.

Adı şu sıralar şarkıcı Mert Demir ile anılan Serenay Sarıkaya, GQ Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nü almak üzere New York'ta düzenlenen "GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri" gecesine katıldı.

GQ Türkiye, Yaratıcılık Ödülü’nün sahibi Serenay Sarıkaya pozlarını paylaşarak şu ifadeleri kullandı:
Bu ödül haberini aldığımdan beridir içim içime sığmıyor. Hem ülkem adına, hem de bundan sonra yapacaklarım, yapabileceklerimiz adına çok ama çok heyecan duyuyorum. Bu işe başladığım ilk günden bu yana hayatın bana getirdiği iyi ya da kötü her şeyi sevgiyle göğüsledim.
yi ya da kötü

Hep bana ne öğretebileceği ile ilgilendim. Yolculuğun kendisini sevdim. Bu yolda öğrendim ki bence yaratıcılığı ile çevresine ilham olan insanların bazı ortak özellikleri var.

Cesur olmak, korkusuz olmak, risk almak, sorumluluk almak, yürüdüğü yola ışık tutmak, aydınlık tarafta olmak, çalışkan olmak gibi… Kendine inanan ve kendi yolunda sabırla ilerleyen, bu değerlere sahip herkesin bir gün çiçek açacağına ve etrafını bahar yapacağına hiç şüphem yok.

31 yaşındaki Serenay Sarıkaya’nın derin dekoltesi sosyal medyanın diline düştü. Sarıkaya'nın eski sevgilisi komedyen Cem Yılmaz ise yaptığı bir paylaşımla dikkati çekti. Cem Yılmaz'ın yaptığı paylaşımın Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine bir gönderme olarak yorumlanınca sosyal medya karıştı.

Kaynak

1713151974774-541654165416-rk-84.jpeg
1713151976904-scr-20240414-ltud-rr-2-m.jpeg

O nasıl dekolte ya çok çirkin görünüyor

araya otoban bile yapılır yani kjkhjhjhkhkh

Dalga geçmesi hoş değil ve biten bir ilişkinin ardından o kişi hakkında tek kelime bile etmemek gerekir.

• Alkış
Tepkiler: ne
serenayın tek sorunu kendine denk birini bulamaması...
başarılı bir kadından ayrılınca aşağlık kompleksine giren erko tavrı xd

Serenay ın tek sorunu at suratlı bir çirkin ve memesiz kuru götlü olması. Cem i de sevmem zaten, aynı bokun laciverdi işte.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Mastor bey Allah gözünüzü doyursun…

Karşısında serenayı görse ağzının suyu akacak üyeye bak sennnnn :))

İçerlemiş ve hala serenayı umursuyor buda dışavurum olmuş serenay gülmüştür eminim :d

serenayın tek sorunu kendine denk birini bulamaması...
başarılı bir kadından ayrılınca aşağlık kompleksine giren erko tavrı xd
Bence tek sorun o degil, zengin ne kadar adam varsa sevgili oldu, yasli sisman evli mevli hizini alamadi. Halbuki kendi gibi birileriyle anilabilirdi.

Cem Yılmaz'dan açıklama!

Cem Yılmaz, göz muayenesine gittiğini kontrollerde sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini açıkladı. Lazerle gözüne işlem uygulandığını belirten Yılmaz paylaşımı o nedenle yaptığını ekledi.

Kaynak

Cem Yılmaz'dan açıklama!

Cem Yılmaz, göz muayenesine gittiğini kontrollerde sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini açıkladı. Lazerle gözüne işlem uygulandığını belirten Yılmaz paylaşımı o nedenle yaptığını ekledi.

Kaynak
Yedik mi Lefty hanimcim ?

Cem Yılmaz'dan açıklama!

Kaynak
RRRRR :d

Elbise büyük boy. Fazla büyük. Ellerinden aşağı sarkması zaten bunu gösteriyor. Bu nedenle dekoltesi de orantısız olmuş. Yoksa öyle giyinmez benim bacım.

Güzel kılıf Djdjdj

Geri