Cem Yılmaz’ın paylaşımı Serenay Sarıkaya’nın dekoltesine gönderme mi?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
gönderdiyse güzel gönderme

sosyal medyada dönen 'bu memeleri cem yılmaz yedi'' muhabbetini bu şekilde paylaşmış.
şunu bile cem yılmaz sizinle dalga geçiyor diye savunuyorlar : /

• Kahkaha
Tepkiler: ne

sosyal medyada dönen 'bu memeleri cem yılmaz yedi'' muhabbetini bu şekilde paylaşmış.
şunu bile cem yılmaz sizinle dalga geçiyor diye savunuyorlar : /

adamın bide sevgilisi var :ASD:AS:D
aşamamış kadını hala diye yorumladım SA::AS: komik duruyor xd

Serenay'a gönderme olacağına ihtimal bile vermiyorum. Adamın her yaptığı şeyi olay yapmaya yer arayan bir medya var zaten. Haaa bi de iki insan birlikte oldular, vakit geçirdiler sonra ayrıldılar birbirilerinin akıllarına bile gelmiyorlar belki ama işsizler napsın konuşuyoruz kafamızda kuruyoruz işte.

Serenay'a gönderme olacağına ihtimal bile vermiyorum. Adamın her yaptığı şeyi olay yapmaya yer arayan bir medya var zaten. Haaa bi de iki insan birlikte oldular, vakit geçirdiler sonra ayrıldılar birbirilerinin akıllarına bile gelmiyorlar belki ama işsizler napsın konuşuyoruz kafamızda kuruyoruz işte.
Cem yılmazın eski popülerliği de pek yok işlerle gündeme gelemediğinden böyle gündem olmaya çalışıyor işte… duruma yorulmalık gönderiler atıyor işte…

Cem yılmazın eski popülerliği de pek yok işlerle gündeme gelemediğinden böyle gündem olmaya çalışıyor işte… duruma yorulmalık gönderiler atıyor işte…
Ben katılmıyorum. Cem Yılmaz gündem olmaya çalışacak bir adam değil bence. Cem Yılmaz her zaman popülerdir yeni dizisi de geliyor mis...

Cem Yılmaz'ın böyle bir şeye ihtiyacı olacağını ben de düşünmüyorum ancak her şeyden mizah çıkartmak gibi bir alışkanlığı olunca bazen yanlış anlaşılıyor.

Serenay dilerim böyle bir paylaşım yapmamıştır, hiç yakıştıramadım.

Sosyal medya kullanmamak en büyük rahatlık ancak işi gereği kullanmak zorunda kalanlar da her koşulda bu rahatsızlık veren durumlara maruz kalıyorlar.

Üslup olarak yine de Cem Yılmaz gibi bir isim sakin kalmalıdır.

Daha once cem yilmazin serenay sarikayanin silikonlarini isirarak patlattigi haberi cikmisti. Bence ona bi gonderme yapmis. Erkeklerin yaslandikca tuhaflasmasi.

Geri