Cem Yılmaz Replikleri

Konu sahibi son olarak 3075 gün önce görüldü
Arif abi dükkana İngilizler geldi seni soruyorlar.

Bu halımızda ise otantik desenler yoğunlukta olup, çok kıymetli bi parçadır eli belindedir motifin adı. Samimiyetimle söylüyorum bunu dokuyan çocuk kör oldu yaaa..

1. sınıf güzeldi, neşeliydi. Ali gel, Cemil bayrak as, Kaya topu tut, Oya ip atlada g... görelim falan bunlarla geçiyordu, neşeliydi ki onlarda hala görevdedir biliyorum yani..

Eski Türk filmlerini hatırla mesela adamlar o kadar düzgün bir türkçeyle konuşuyorar ki sanırsın Türk Dil Kurumu eroin kaçırıyor

Tühh, yazıklar olsun size beee böyle ışınlanmanın ta anasını avradını.. ya bırak müdahale etme ya yazıklar olsun yaaa...

Başarı oranı çok düşük bu işte,komiklik tamam ama profesyonel komiklik oranı 70 milyonda 1, yapıcak bişey yok.

İç mimar, dış mimar bi de p... mimar var. İşi geç teslim ediyor falan..

Adam ne zaman fuck you dese altta kahretsin yazıyor, sineye çekiyosun..

en güzel sınıf 1. sınıftır, bi kere kalitedir. 1'i okuyacaksın bırakacaksın.Yoksa sonra işler çok sarpa sarıyor kardeşim...

Ufo gören masum köylü, koçum benim.

doğal sayılar vardır... mesela 8 öyle bir sayı değil belden aldırmış çok belli .

Hastahanede diyoki adama sen ameliyatlıksın. Amaan sakın ameliyat olma.
Sebep ?
Eskişehir'de bir hoca var. Süphanekeyi tersten okuyo, valla koşarak çıkıyosun ordan..

Ürolog musunuz ?
Tuttuğunuz altın olsun..

Tıpta utanma yoktur..
Tıpta utanma yokta ee bizde var.

+Herif kapıda ne yapacağız? -Siz herifi oyalayın ben geliyorum. +Ulan böyle fikir mi olur !?

80081.jpg

Çiftlere söylüyorum bu gece bi performans beklemeyin. + Noldu Mahmut? - E güldük yeter.

+ Bunu içmeden uçamıyorum yaa. - Sen zaten uçamıyosun ayıı !

-Ya bişey sorcam senin yüzüne noldu yaaa? +Nolmuuuuş - Ha işte onu diyorum nolmuş böyle tövbe estağfurullah bişey olmuş yaa..

Masraf olmasın diye yedi yaşına kadar doğmadım.

Aaa bel fıtığı , kaynımda var. Yani onun kaynında varsa sen halı sahada top oynayabilirsin.

Kaldı ki benim uzaylıyla bire bir sevişen arkadaşım var ben sana onuda getircem, onuda getircem..

+Arif Bey, attığınız taş dinazorun hayalarına gelmiş. Bu dinazor neslinin sonu demek, üzgünüm.. -Doktor bu yükü kaldıramam ben..

Bu golü tüm geri bırakılmış medeniyetler adına atıyorum..

Ahçı Bahçıvanı, Bahçıvan Şoförü, Şoför Uşağı, Sonra Hepsi Uşağı...

Gülmek bir lükstür, su ekmek gibi değildir. Güldürene de hürmet edilsin isterim.

Ölüm çok ciddi bir şey, bazen bana "daha ciddi şeylere değinin" diyenler var, ölümden daha ciddi ne olabilir ki? Pamuğu tıktılar güle güle...

‎''Bize de mi menü ?''

-Adamın kafa bu yani.

Sahnede alkışlanmak beni biraz şaşırtır. Her şey bilete dahil diyorum. Her işini yapanı alkışlıyormuş gibi beni de alkışlaman benim zoruma gider.

Geri