Cem Yılmaz doğum gününü kutladı

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Hahhhahhhahhhahhahh hiç bu yaşa kadar geleceğim aklıma gelmemişti :))) Müthiş Doğumgünümü kutlayan tüm dostlarıma teşekkür ederim…Uzun yaşamımım sırrı hep pozitif bakmam ve kendimi sevmem :)) Bi de kendimi merkeze koymam…Ve elbette quantum ve çok az zencefil ! Ama çok az (yok denecek kadar ) ve elbette evren ! Bir de çok genç yaştan itibaren yoga…hep ama ! Devamlı ve Fotonlar…teşekkürler hayat :)) teşekkürler 2024.

her bayram olduğu gibi büyükbabam ve babaanneme de böyle bir günde babamı bana armağan ettikleri için teşekkür ediyor, babamın doğum gününü de kutluyorum. <3
ne babam cem yılmaz mı? ulan durduk yere bozduk bütün sırrı… kutlu olsun babacım, lütfen serenay’ı rahat bırak. :emoji_sweat:

Bu adamı her gördüğümde artık “sure grandpa, let’s get you to bed” diyesim geliyor
X kuşağının büyük bir bölümünün sosyal medya kullanımı kısıtlanmalı

Sağlıkla yaşanan her yaş güzel ve önemli olan da yaş kaç olursa olsun sağlıktan, huzurdan ve mutluluktan kayıplar vermemek...
Sevdiğiniz insanlarla daha çok zaman geçirmek de önemli.

Bu adamı her gördüğümde artık “sure grandpa, let’s get you to bed” diyesim geliyor
X kuşağının büyük bir bölümünün sosyal medya kullanımı kısıtlanmalı
Ben de bizim jenerasyonun sosyal medya kullanimi nasil olacak diye merak ediyorum yaslandigimizda. Cok soyleniyorum ben X kusagina, kesin daha beterini yapicam :d

Hiçç sevmediğim sevemediğim, oldum olası aşırı itici ve tilt olduğum. Karakterini beğenmediğim, asla örnek bi’ tarafını görmediğim bir komedyen.

Ben de bizim jenerasyonun sosyal medya kullanimi nasil olacak diye merak ediyorum yaslandigimizda. Cok soyleniyorum ben X kusagina, kesin daha beterini yapicam :d

:d bilemiyorum shini, ben bu havada devam edersem gayet iyi ama söylendiğimiz şeyin beterini yapacaksak ileride o zaman bol bol araba story’si atarken görebiliriz beni…

esprileri ve şovları artık çok mazide kaldı hayatına soktuğu kadınlarla gündem oldu

Hahhhahhhahhhahhahh hiç bu yaşa kadar geleceğim aklıma gelmemişti :))) Müthiş Doğumgünümü kutlayan tüm dostlarıma teşekkür ederim…Uzun yaşamımım sırrı hep pozitif bakmam ve kendimi sevmem :)) Bi de kendimi merkeze koymam…Ve elbette quantum ve çok az zencefil ! Ama çok az (yok denecek kadar ) ve elbette evren ! Bir de çok genç yaştan itibaren yoga…hep ama ! Devamlı ve Fotonlar…teşekkürler hayat :)) teşekkürler 2024.

Okurken @Lefty nin doğum günü ve kendini kutluyor sanmam başlığı okumama rağmennnnnn kjkjkjjh

Bir röportajda uzun yaşamanın sırlarıni vermiş. 51'i gözünde bayağı büyütmüş anlaşılan.

Bir röportajda uzun yaşamanın sırlarıni vermiş. 51'i gözünde bayağı büyütmüş anlaşılan.
Çoğu insan 50 yaşında hayat bitiyor sanıyor oysaki yaşam tarzı ile alakalı olarak 30 yaşında sağlık sorunları ile boğuşanlar var. Kendine baktığın takdirde yaşın ilerlemesi sadece görsel değişim yaratır ki o da yine sağlıklı yaşam ile en az düzeyde tutulabilir.

Bugün hiç takip edemedim gecen hafta olan bi hadise haber yapılmış.Yazılan doğru değil 2000 kişinin konforu için,seyircim,sahneye uzak bi bölgede 2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim…Cocuk gibi haberler yapmışsınız ..Seyirci şöyle dedi o da sahneden indi ne yahu ? Dün mü başladık bu işe ? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor ikrah geldi ha ! :))) Allahtan oyunlar bitiyor biraz kafa dinlersiniz hazirandan sonra

Geri