Kart horoza 18likler bakmiyor artik galiba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki seni guldurebilen bir komedyen yok mu?Yok, olamam
Peki seni guldurebilen bir komedyen yok mu?
Yada standup'ci.
Cem Yılmaz: "38 yaşında biriyle çıkıyorum. 'Buldu çıtırı' diyorlar. 38 lan, ölmek üzere."
Kessin tanışmak istiir dimi.Ben baştan sona güldüm. Yer yer elmacık kemiklerimdeki sızıyı dahi hissettim. Cmylmz kadar güldüm mü? O kadar kahkaha tufanı olmadı evet. Fundamentals da pek tabii komikti. Bir önceki gösterisini canlı izledim sonra netflixte izledim. Gösterinin en az yarım saati belki 45 dksı netflixte yoktu. Hükümet giydirmeleri, bi takım inceler falan. Canlısı çıtırdan cmylmz tadı vermişti. Bunu da netflixten izledim. Yine kesildiğine eminim fakat daha cüretkardı sanki. Eski tadı yok demek bana doğru gelmiyor. Eski enerjisi yok ama evet. Olmasın da bi zahmet. 50+ yaşında adam.
Belki mizahınız değişmiştir, belki kaygılarınız güncellenmiştir, belki sabrınız körelmiştir. Bu sebepten eskisi kadar katılarak gülemiyor olabilirsiniz. Bende yer yer olan buydu mesela.
Özetle; bence gayet komik ve eğlenceli bir gösteriydi. Kesinlikle hala ülkenin en iyi komedyeni de bana göre Cem Yılmaz’dır. Teşekkürler.
Yahu İsmail sübyancı ne kelime ya. Para kokusuna düşmüş Bir sansar yeme derdinde boş ver. Zevk onun tercih onun kökü ne kadar yiyebilir. Yine dikkat ettin mi parası var diye 38 yaşındaki adama sevgili olan kadına en ufak laf yok. Ya Bu kadınlar çok beyinsiz 38 yaşında olması fark etmiyor, Ya da zevk işi para işi dedin mi herkes susuyor...Kendi kaç yaşında? Pis sübyancı. 38 yaşındaki kıza sarkıyor. (Genç ve henüz olgunlaşmamışken gülerdim esprilerine.)
Ne yaparsın tıp ilerledi sesli klavye bulundu ya Ben de onunla yazıyorum. Ben hep böyleyim ara sıra ufak tefek hatalar oluyor Ondan dolayı eyvallah.Kamil bey biraz sert mizacı var ama haklı sanki ya bide hiç üşenmiyor uzun yazmalara