Haber Cem Yılmaz: "38 yaşında biriyle çıkıyorum. 'Buldu çıtırı' diyorlar. 38 lan, ölmek üzere."

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
38 iyi ya, selam tatlım yazıyor bir bakıyorum 55 yaşında, ver nene elini öpem,

ay öf herkes yaşlı ya.

:d kadin her türlü kendini yenileyip zamana her daim bir şekilde meydan okuyor ama bir de ceme bak ahı gitmiş vahi kalmış:d

Ağzının tadını biliyor kral. Ayak yapmış bildiğimiz.:D

Ne bu 38 takıntısı bu aralar ya

Bağlamda komiktir mutlaka ama cem yılmaz’a uzun süredir, upuzun süredir gülmüyorum. Her konuda mizah yapılır mı tartışması şöyle dursun, cem yılmaz’ın som dönemdeki sosyal medya paylaşımları ve şu şakası tamamen kuyruk acısı vibe geliyor bana:d

86 ühüüü

Bu adama bir ben mi gülmüyorum. :l

Dün tamamını izledim.
2 kere güldüm sadece tribün mevzularına o da.
Eski tadı yok :)

Ben baştan sona güldüm. Yer yer elmacık kemiklerimdeki sızıyı dahi hissettim. Cmylmz kadar güldüm mü? O kadar kahkaha tufanı olmadı evet. Fundamentals da pek tabii komikti. Bir önceki gösterisini canlı izledim sonra netflixte izledim. Gösterinin en az yarım saati belki 45 dksı netflixte yoktu. Hükümet giydirmeleri, bi takım inceler falan. Canlısı çıtırdan cmylmz tadı vermişti. Bunu da netflixten izledim. Yine kesildiğine eminim fakat daha cüretkardı sanki. Eski tadı yok demek bana doğru gelmiyor. Eski enerjisi yok ama evet. Olmasın da bi zahmet. 50+ yaşında adam.
Belki mizahınız değişmiştir, belki kaygılarınız güncellenmiştir, belki sabrınız körelmiştir. Bu sebepten eskisi kadar katılarak gülemiyor olabilirsiniz. Bende yer yer olan buydu mesela.
Özetle; bence gayet komik ve eğlenceli bir gösteriydi. Kesinlikle hala ülkenin en iyi komedyeni de bana göre Cem Yılmaz’dır. Teşekkürler.

Bu tür espriler ofansif geliyor fakat önce kendine dokunmuş bu yaştan (52 ) sonra diyerek. 38 yaş Kadın için çıtır olmasa da ölüyor denecek yaşta değil yani.

Kendi kaç yaşında? Pis sübyancı. 38 yaşındaki kıza sarkıyor. (Genç ve henüz olgunlaşmamışken gülerdim esprilerine.)

Sevgilisi düşünsün ona hakaret etmiş aslında..​
Bu kadınla da evlen de, göstersin sana 38'i. Bi tane daha nafaka ödersin işte fena mı? :D

:d kadin her türlü kendini yenileyip zamana her daim bir şekilde meydan okuyor ama bir de ceme bak ahı gitmiş vahi kalmış:d
Kadın enerji sönümleyen kara delikler gibi bir şey olması gerek. Nice koç yiğitler gitti onun yüzünden :) Ne yapsak mutlu olmaz, az ile tatmin olmaz, çoğu versen seni görmez, öyle bir Paradoks ki; Bir yanımız bahar bahçe ötesini karıştırma :)

Sevgilisi düşünsün ona hakaret etmiş aslında..​
Bu kadınla da evlen de, göstersin sana 38'i. Bi tane daha nafaka ödersin işte fena mı? :D
Görüyorsunuz değil mi kadınlar zehir zehir.. Zehir gibi beyinleri çalışıyor.

otuzlarında olan hatunlara selam olsun

La bu adam yıllar önce gösterisinde çocuğu olmayan erkeklere sığır dedi. O zaman niye eleştirilmedi

Geri