Cem Küçük: Yeni vergi paketi eğer cayılmazsa harika olacak!

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Cem Küçük: Yeni vergi paketi eğer cayılmazsa harika olacak. Böylece herkes vergi verdiğini hissedecek.

Ben yeni vergi yasasını savunuyorum

Mehmet Şimşek ekonomiyi düzeltmek için elinden geleni yapıyor. Temel rakamlar iyi gidiyor. Yani makro düzeyde işlem tamam. Sıranın mikro düzeye gelmesi lazım. Yani halka inerse ekonomideki sıkıntı aşılmış olacak.

Sayın Şimşek bir yandan da Batı’daki gibi vergi düzenlemesi yapmak istiyor. Sonuna kadar savunuyorum.

Gülmek güzel şeyde, böyle sinirimden gülünce fena oluyor :emoji_sunglasses:

suriyelileri göndereyim diyen yok, üretim diyen yok. vergi de vergi.

Suriyelileri gönderirsek kim çalışacak? Bizim gençlerimiz parası bol ama kolay iş arıyor.
ne güzel. demografik yapının bozularak ülkenin işgaline savunma hazır. ''suriyelileri gönderirsek kim çalışacak''. sigortasız, düşük maaşa çalıştırılacak köle lazım demiyor da bizim gençlerimiz parası bol ama kolay iş arıyor diyor. türk milleti ne badireler atlattı, elbet bu günleri de atlatacak. tarih sizi öyle böyle yazmayacak. kenan evren'i o günlerde alkışlayan milletin bugünlerde eleştirdiği gibi çocuklarına, torunlarına biz bu durumun karşısındaydık yalanını söylersin.

ne güzel. demografik yapının bozularak ülkenin işgaline savunma hazır. ''suriyelileri gönderirsek kim çalışacak''. sigortasız, düşük maaşa çalıştırılacak köle lazım demiyor da bizim gençlerimiz parası bol ama kolay iş arıyor diyor. türk milleti ne badireler atlattı, elbet bu günleri de atlatacak. tarih sizi öyle böyle yazmayacak. kenan evren'i o günlerde alkışlayan milletin bugünlerde eleştirdiği gibi çocuklarına, torunlarına biz bu durumun karşısındaydık yalanını söylersin.
Hangi çocuklar???
Çoğumuzun bir çocuğu var veya o da yok. Avrupa'ya fazlasıyla ayak uydurduk. Yaşlanıyoruz ve geride hiç bir şey bırakmadan yok olacağız. Ne kadar az çocuk, o kadar refah diye bizi zamanında kandırdılar ve şimdi neslimiz tükenmek üzere.

Evet, var olan gençlerimiz de çalışmıyor. Çalışan da 35 yaşından sonra bir işe başlıyor. O da harçlık verecek olan ebevenler mezara göç ettiğinden.

Dün Deniz'e gittim, Büfe'den iki Tost söyledim. Dediler eleman gelmediği için yok. İki kişi kasada oturuyorlar ve içlerinden hiç biri bir Tost dahi hazırlayamıyor. İşte gençlerimiz böyle. Tüm gün eleman beklemişler. Üç beş tane istisna da var tabi. Onların haklarını da yemeyelim.
Ama onlar gelecekte bizim emekli maaşlarımızı ödemeye yetmeyecekler.

Çifte veya 4 maaş alanlar kimler ismail? Herhalde o bahsettiğin gençler onlar.
Sen şu tüm aile bireylerini belediyede yerleştiren ve bunu da Liyakat olarak adlandıran yeni başkan'larımızdan mı söz ediyorsun?

Sen şu tüm aile bireylerini belediyede yerleştiren ve bunu da Liyakat olarak adlandıran yeni başkan'larımızdan mı söz ediediyorsun

Yo onlardan bahsetmiyorum, onlar acemiydi uyuzluklarından becemediler, ellerinden aldılar.
Ben 20 yıldan fazla tüm kurumlara çöreklenmiş çifte, üç ve dört maaşlılardan bahsediyorum.
Aç karnına rağmen ülkeyi soyanları savunuyorsun. Sen sağlam bir yandaşsın, biat kültürün güçlü tebrik ediyorum seni bu yönünle.
Yandaş Cem abinle beraber biraz yağlamamaya devam et. Cem abin en azından karşılığını alıyor ama sen hala aç ve pulsuzsun, daha hayalindeki motosikleti dahi alamadın.

Son düzenleme:
Ay bunlara Allah belanızı versin sizin desem ona da vergi alırlar sanırım.
Sabah sabah sakin kalacağım.

@ismail89 al buyur kimler çift maaş alıyormuş gör, daha çok bunlardan 3 maaş, 4 maaş alanlar var sen savunmaya devam et bunları iflah olmazsın.

Al sana tasarruf!​

Milyonlara tasarruf ve sabır telkin eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile ekibi, tasarrufun yakınından bile geçmiyor. Şimşek 16 milyonluk makam aracına biniyor, yardımcıları çifte maaş alıyor.

@ismail89 al buyur kimler çift maaş alıyormuş gör, daha çok bunlardan 3 maaş, 4 maaş alanlar var sen savunmaya devam et bunları iflah olmazsın.

Al sana tasarruf!​

Milyonlara tasarruf ve sabır telkin eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile ekibi, tasarrufun yakınından bile geçmiyor. Şimşek 16 milyonluk makam aracına biniyor, yardımcıları çifte maaş alıyor.

Çok çalışan çok kazanır. Sende ek iş yapsaydın, şimdi tatile yanıma gelmiş, bir de bana borç veriyor olurdun. Bütün gün Televizyon izlersen, oturursun öyle evinde. Tembel.

Çok çalışan çok kazanır. Sende ek iş yapsaydın, şimdi tatile yanıma gelmiş, bir de bana borç veriyor olurdun. Bütün gün Televizyon izlersen, oturursun öyle evinde. Tembel.
Bir günde 4 ek işe gidiyor seninkiler. Bunların bir günü 24 saat değil 100 saatten fazla olması gerekli. Allah onlara farklı bir gün birimi vermiş. Söyledim ya aç karnına hala yandaş ve hırsızı savunan iyi bir yandaşsın. Devam et böyle canım. Hadicanım bugün hava çok güzel ve mesaim yok, ben hafta sonu tura hazırlık olarak bir günlük tur yapayım, hedef 90 km bugün sen aç karnını doyurmak için ekmek kuyruğuna gir.

Bir günde 4 ek işe gidiyor seninkiler. Bunların bir günü 24 saat değil 100 saatten fazla olması gerekli. Allah onlara farklı bir gün birimi vermiş. Söyledim ya aç karnına hala yandaş ve hırsızı savunan iyi bir yandaşsın. Devam et böyle canım. Hadicanım bugün hava çok güzel ve mesaim yok, ben hafta sonu tura hazırlık olarak bir günlük tur yapayım, hedef 90 km bugün sen aç karnını doyurmak için ekmek kuyruğuna gir.
Bize selfi atarsın turundan. Sen en fazla 30 Km sonra pes edersin, yolda kalırsın. Ambulansın numarasını ezberle de çık yola.

Bize selfi atarsın turundan. Sen en fazla 30 Km sonra pes edersin, yolda kalırsın. Ambulansın numarasını ezberle de çık yola.
Sen öyle avut kendini. Tur bitti ve 100 km ysptım. Şimdi trenle geti dönüyorum. Hadi tschüss canım, morelini yüksek tut üzülme sen de Tayyibin parklarında yuvarlanırsın, bedava kek yersin.

Bence de ekonomi iyiye gidiyor. Şahsen zamları pardon, fiyat güncellemeyi ve vergileri az buluyorum

Geri