Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılacak

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Diyelim açıldı ve Cem çıkmadı ne olacak aile kendini daha da üzecek bir boka yaramaz

@Lefty tek doktor on doktor meselesi değil ki. DNA match etti raporu versin laboratuvar, ben bile bu cem'in cesedi diye imza atarım.

bir ara burhan kuzu'nun wp yazışmaları ifşa olmuştu. adli tıp kurumundan istediği raporu çıkarttırıyordu.
savcı, hakim, adli tıp uzmanı hepsini ayarlayabilirsin. yeter ki zamanın ve paran olsun. ben ölmediğine inananlardan biriyim. mezarın açılması da hiçbir anlam ifade etmiyor. mezardaki o olmasa bile devlet bu durumu kabul etmeyecek. kabul ettiği durumda devlet kurumlarına azıcık güven varsa o da ortadan kalkar. kimse bunu göze almaz. elinde cem garipoğlu'nun dna örnekleri vardır, mezardan örnek alınır bunu güvenilir yabancı yerlere resmi veya el altından gönderirsin rapor çıkartırsın bak o zaman inanırım işte.

Son düzenleme:
Rezan beyle bir tarihten bu yana tanışırız. Kendi kariyer hesaplarını bir kenara bırakırsak, kendisi ve mağdur aile, bu çocuğun hâlâ yaşadığına karşı müthiş bir inanca sahipler. Cem'in ailesinin iş, seyahat, tatil ve her türlü genel yaşam hareketlerini yıllardır yakın takibe almış durumdalar. Fakat aradan yıllar geçmiş. Bu saatten sonra devletin başında veya üst makamlarında kimler olursa olsun, itibarın daha fazla sarsılmaması ve yeni bir skandal çıkmaması adına gereken bütün tertibata girerler. Böyle tarihi bir skandalı kimse göze alamaz. Kendi ayağına sıkmaktan başka bir manaya da gelmez. Bunca yıl içerisinde adli tıpa bu sırrı ortaya çıkarmayacak kadar sır sahibi nice insanlar getirilmiştir. Bütün evrak sistemi hazırlanmıştır artık. Bir şey çıkacağını zannetmiyorum. Kaç yıllık heyecan boşa gidecek. Bazı hesaplar ister istemez mahşere kalıyor.

Karabulut ailesinin şüphesi var ama ben gerçekten öldüğünü düşünüyorum.
Bir ara bu Garipoğlu ailesinin İzmit'teki fabrikasında özel güvenlik olarak çalışmıştım.
Cem'in halası Handan Hanım organize saniyede herşeyin başındaydı.
Cem'in amcası Nizam Bey'de bazen gelirdi tesise, onunlada kısa diyaloglarım olmuştu.
Babası Nida Bey'i hiç görmedim.
Bu ailenin zenginliği babadan gelme yani rahmetli Kasım Garioğlu.

Ülkede ne zaman bi şeyler patlak verecek olsa bu adamın haberini servis ediyorlar. Bunca zaman sonra açılsa ne olacak? Ben zaten öldüğüne inanmıyorum raporlarla oynarlar oymuş gibi gösterirler.

İşte tamda bu özeti
Minareyi çalan kılıfını hazırladı.

Geri