Cem Garipoğlu

Konu sahibi son olarak 2989 gün önce görüldü
Ülkeyi şok edecek bir cinayetin sebebi olan şahıs.
Kız arkadaşınin başını keserek çöp konteynerina atmış ve olaydan aylar sonra yakalanmıştır.
Zengin ailesi tarafından uzunca bir süre yardım ve yataklık yapılmış böyle bir cinayetten sonra bile soğukkanlı bi şekilde hapiste hayatına devam etmiştir. Çünkü 17 yaşında yapacak bir şeyi yoktu o da intihar etmeyi seçmiş.
Hem de Bin küsür gün sonra.

komplo teorilerine gülüp geçen beni bile ciddi ciddi intihar etmediğine ve yurt dışına kaçırıldıgina düşünmeme sebep olan bir ülkedeyim ne yazık ki.

Cenazesinde ailesinin tedirgin hali böyle düşünmem için yeterli.

Bu konuda cok bisey bilmiyorum aslinda . Kiz musallat oldu kurtulmak icin olsurdu yazanda var, ailece ayin seklinde oldurup kafasini kopartti diyende var.
Kizin ailesi parayi gorunce sustu , maksat paraydi yazanda.
Aslinda farkli bisey bilen yada yazdiklarima ek yapacak olan varsa buyursun

yakalanmamış, teslim olmuştur.

olayların olduğu yıl cem garipoğlu adına facebook'ta hayran sayfalarının açıldığını hatırlıyorum.

Kesinlikle öldüğüne inanmıyorum. Tamamen gündem politikası olduğunu düşünüyorum.
Bu olay da böyle kapatılacaktır.Münevver öldüğüyle,ailesi para alıp susturuldu iddaasıyla,Cem de bir hiç olarak yaşantısıyla kalmıştır.

Burası malesef ki Türkiye dedirten olay.

Karabulut ailesinin yanlış tutumuyla buralara kadar uzayan bir olay.

Bknz .

Ölümü Kurtuluşu Olmuş..
Ziraa Bir İnsan, Vicdan Azabı İle Ne kadar ve Nasıl Yaşabilir ki ?

Zenginlerin işleri de hiç anlaşılmıyor,dedirten olayın kahramanı.
Komplo teorileri beni yorar,yaşarken çekemediği cezasını öbür tarafta çekecektir nasılsa.

Kafa kopartan biri insan olabilir mi diye düşündüğüm olayın kahramanlarından birisi.

kadınlar ikiye ayrılır / Cem garipoğlu

Daha ergen birinin nasıl vahşice cinayet işleyebileceğinin örneği..İntihar mı ? Sanmıyorum. Ölmemiştir.

Hiçbir zaman neden öldürdüğünü kimse bilemeyecek, herkesin bir sebebi vardı

Damat kogusuna atilmasini istedim adam,saatlerce bagli bir sandalyede dovdukten sonra pansuman yapip tekrar dovmek istedigim adam testere filminde acidigim insanlar yerine bu bu erifin oraya dusmesi nekadar guzel olurdu dedirten adam,hunharca genc bir kizi oldurdugu icin canli canli lavlarin icine altilmasini istedigim adam,domuzbagina yakalanmasini istedigim adam,cigerleri icerden patlayincaya kadar zorla su icirme iskencesine maruz kalirken aci icinde yuzume bakarken sigaramdan bi firt cekip yuzune ufleyip korkusundan haz almak istedim adam,mengene ile tum eklemlerini kirip kirilan kemiklerin icerden vucuduna batmasi icin iple yurutmek istedim adam ve son olarak kafasini kestikten sonra kizgin bir saca akabinde suratini bastirip kanin beyinde 7 saniye daha dolasip yerde yatan bassiz cesedini gostermek istedim adam keske son secenege gelene kadar kadavraya donmese bari dedim adam

Hangi Ülkede ,kimin kafasını kesmekle meşgul acaba : o

öldüğü meçhul denilse de dna testi ile kanıtlammış kendini asmıştır.
bundan sonra ki cinayetlerin şekli ve şemali bu olay üzerinden gitmiştir.

Geri