Cem Adrian’a pet şişeli saldırı: Şarkı söylerken atılan şişe yüzüne isabet etti!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Alsalar seni dağından koysalar Manchester'a İngiliz kraliyetine saygı duyar bayrağını öpersin. Ama kendi ülkene gelince "e ama buranın etnik kökeni belli, öyle de konusamazsın"

Piro çok simartti sizi.

Kimsenin Türklükle bir problemi yok orda insanlar seni dinlemeye geliyorlarsa seni Türklüğünle kabul edip benimsedikleri içindir
Sen kalkıpta nufusunun %99 unun Kürt olduğu bir bölgede ne mutlu türküm diyene diyorsan kimse kusura bakmasın bunun altında art niyet aranır çünkü o coğrafyanın etnik kökeni ve ideolojisi belli
Bengü gelmeden önce herşey gayet güzel ve eğlenceliydi niyeti etkinliğe gölge düşürmek ve bölgeyi karalamaktı Bengü dışında gelen bütün sanatçılar Van a ve Van halkına hayran kaldılar bir çoğu daha önce gelmişti zaten bir daha bir daha bir daha geleceklerini dile getirdiler :)
Ne mutlu Türküm demek de ne gibi bir sakınca var ki ? orası Türkiye Cumhuriyetine bağlı bir il değil mi ? idealojisi ne ki oranın halkının çoğu kürt olabilir Atatürk bu cümleyi kurarken etnik köken ayırmaksızın Türkiye cumhuriyetinin bütünlüğünü anlamında kullanmıştır.

Ne mutlu Türk'üm diyene" sözü, zaman zaman etnik ayrımcılığa yol açtığı iddiasıyla eleştirilmiştir. Bu eleştiriye karşı "Türk” kelimesinin bir etnik, dil veya din kökene dayanmadığı, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını ifade ettiği belirtilir.

Daha önce de dediğim gibi milliyetçiyimdir, vatanımı ve bayrağımı çok seviyorum ancak bunun benim insani ve vicdani duygularımın ötesine geçmesine ve empati yapmamı engellemesine izin vermemeye çalışırım. Hele de böyle şovcular söz konusu ise.
Bengü'nün yaptığı şey tamamen işgüzarlık. Sonuçta Kürtler asla ırkçılığa maruz kalmadı, kalmıyor diyemez kimse, bu ülkenin kronolojik gerçeğinde bunlar da var. Hal böyle iken kalkıp da Kürtlerin yoğunlukta olduğu bir bölgede konser verirken böyle bir söylemde bulunmak ancak hava atmak, üstünlük kurmak ve temelinde şov yapmaktır. Bu ablamiz da belli ki pr kasmış yeni şarkısına. Rica ediyorum pirim vermeyin şöyle insanlara.

Yalnız Cem Adrian'un suçu ne? sjdjd

Güzel kardeşim..
"Türk'üm diyene demiş. Türk'e ya da Türk olana dememiş adam. Bir milletten bahsediyor çünkü üniter devlet kuruyor federe değil. Çok sorun değil, ne mutlu Türkiyeli'ye de derim ben çok sıkıntı yapacaksan. TC kaldırıldı and kaldırıldı sırf sen mutlu ol diye. Ama sözün orijinali bu. Ne yapayım yani şimdi ben.

Bu vatanın evladıyım dersen ne mutlu demiş. Şahane olmaz mı demiş. Ha demiyorsan Allah belanı versin dememiş.

Türk süper insandir gerisi de sümüklü böcektir dememiş ki bu kadar kendinizden geçiyorsunuz.

Sn Cumhurbaşkanımın "al sana Kürt, al bir Kürt daha" dediği gibi.. ne farkın var güzel kardeşim Kürt olmayandan.

Çok daha fazlasini isteyebilirsin. Geçmişten kapanmamış hesaplasmalarin olmuş olabilir. Benim de var kapanmamiş hesaplarim sadece senin değil ki. Dünya garip bir yer. Hala daha insanlar sorunlarını savaşla çözmeye çalışıyor. Gücü yeten toprağını alıyor. Yetmeyen boyun eğiyor. Bak dört yanin savaş alanı. Kolay değildir. Rahatını bozar savaş. Güven özveri tecrübe ister.

Hiç bir üniter devlet "al sana buralar senin olsun" demez. Sabah beşte kalkıp "biz Dudullulular olarak kendi sancagimizi dikecez gelip gecenden de haraç alacaz dudulluca konuşup Dudullu kültü ile yasayacaz" dersek on dakikaya kalmaz üzerimizden geçerler. Hiç bakmazlar bu dudulluluların etnisitesi ne diye. Ha ben çok delikanlıyımdır. Sekiz yıl savaşıp sancağımı indirmem yere, tüm dünya beni duyar, haklı bulur. Merkezi yönetim de diş geciremeyecegini anlar. M5 M8 metroları bende sonuçta. Felç ederim istanbulu. Otururuz masaya cizeriz sınırımızı beni tanıyan ülkeler ve ilçelerle yaparım ticaretimi kurarım kentlerimi yazarım tarihimi destanımı her neyse işte.

Ama yooo ayranım da dökülmesin fena şeyler de olmasin gelen geçene laf atarım taş fırlatırım dersem sallandırırlar beni ilk şafakta ibreti alem için.

Ögrendin galiba zaza hanım bu işlerin yolunu.

Konsere gelene su şişesi fırlatarak bağımsız olamazsın. Kimse bağımsız da değil hoş.

Güzel kardeşim..
"Türk'üm diyene demiş. Türk'e ya da Türk olana dememiş adam. Bir milletten bahsediyor çünkü üniter devlet kuruyor federe değil. Çok sorun değil, ne mutlu Türkiyeli'ye de derim ben çok sıkıntı yapacaksan. TC kaldırıldı and kaldırıldı sırf sen mutlu ol diye. Ama sözün orijinali bu. Ne yapayım yani şimdi ben.

Bu vatanın evladıyım dersen ne mutlu demiş. Şahane olmaz mı demiş. Ha demiyorsan Allah belanı versin dememiş.

Türk süper insandir gerisi de sümüklü böcektir dememiş ki bu kadar kendinizden geçiyorsunuz.

Sn Cumhurbaşkanımın "al sana Kürt, al bir Kürt daha" dediği gibi.. ne farkın var güzel kardeşim Kürt olmayandan.

Çok daha fazlasini isteyebilirsin. Geçmişten kapanmamış hesaplasmalarin olmuş olabilir. Benim de var kapanmamiş hesaplarim sadece senin değil ki. Dünya garip bir yer. Hala daha insanlar sorunlarını savaşla çözmeye çalışıyor. Gücü yeten toprağını alıyor. Yetmeyen boyun eğiyor. Bak dört yanin savaş alanı. Kolay değildir. Rahatını bozar savaş. Güven özveri tecrübe ister.

Hiç bir üniter devlet "al sana buralar senin olsun" demez. Sabah beşte kalkıp "biz Dudullulular olarak kendi sancagimizi dikecez gelip gecenden de haraç alacaz dudulluca konuşup Dudullu kültü ile yasayacaz" dersek on dakikaya kalmaz üzerimizden geçerler. Hiç bakmazlar bu dudulluluların etnisitesi ne diye. Ha ben çok delikanlıyımdır. Sekiz yıl savaşıp sancağımı indirmem yere, tüm dünya beni duyar, haklı bulur. Merkezi yönetim de diş geciremeyecegini anlar. M5 M8 metroları bende sonuçta. Felç ederim istanbulu. Otururuz masaya cizeriz sınırımızı beni tanıyan ülkeler ve ilçelerle yaparım ticaretimi kurarım kentlerimi yazarım tarihimi destanımı her neyse işte.

Ama yooo ayranım da dökülmesin fena şeyler de olmasin gelen geçene laf atarım taş fırlatırım dersem sallandırırlar beni ilk şafakta ibreti alem için.

Ögrendin galiba zaza hanım bu işlerin yolunu.

Konsere gelene su şişesi fırlatarak bağımsız olamazsın. Kimse bağımsız da değil hoş.
Zaza değil
ZaNa :)

ulusalcı climax'ı özlemişiz. ara sıra o çizgiden çıkıyordu.

ulusalcı climax'ı özlemişiz. ara sıra o çizgiden çıkıyordu.
Kendimi ehlileştirmeye çalışıyorum. Bu konuda çaba harcıyorum ama çok zorluyorlar. Yani daha fazla zorlarlarsa "Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin" modu ve hatta "ya sev ya terk et" noktasına gelebilirim. Evet, beni darlamayın. Seneler geçti elin arabı afganı nijerlisi entegre oldu bi bu olamadı.

dikenler ne alaka diyebilselerdi
derlerdi gibime geliyor

Geri